صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

"تولید ملی" با سخنرانی و همایش محقق نمی‌شود

کد خبر: ۲۳۴۰۷۰
| |
3031 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس فرهنگ سازی در مصرف کالاهای ایرانی را نیازمند افزایش کیفیت و کاهش قیمت تولید اعلام و تأکید کرد: وقتی از نظر کیفیت، کالای ایرانی و خارجی در یک سطح هستند، مردم به کالایی اقبال می‌کنند که بهای خرید آن کمتر است، بنابراین نام سال۹۱ «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» زمانی محقق می‌شود که همه مولفه‌های آن عملیاتی شوند.

سید احمد آوایی در گفت‌و‌گو با خانه ملت، ضمن تبریک آغاز سال نو به ملت ایران، گفت: با توجه به شرایط داخلی و بین المللی ایران، مقام معظم رهبری در پیام نوروزی مهم‌ترین مطلب را طرح فرمودند چراکه راه برون رفت از چالش تحریم‌ها را رونق تولید داخلی و حمایت از سرمایه گذاری ایرانی اعلام کرد.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر مسئولان «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» را باور کنند و در همین مسیر تمهیدات لازم را فراهم آورند، در پایان سال ۹۱ شاهد آن خواهیم بود که بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل می‌شود و ایران در خیلی از زمینه‌ها به خودکفایی می‌رسد.

وی نفش دولت بویژه بانک‌ها را در تحقق نام سال ۹۱ مهم و کلیدی خواند و ادامه داد: افرادی که قدرت کارآفرینی دارند، سرمایه گذاری آن‌ها در بخش تولید یک نوع ایثار تلقی می‌شود زیرا هم اکنون حوزه خدمات از لحاظ توجیه اقتصادی خطر کمتر و درآمد بیشتری دارد.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس، تأمین و تضمین امنیت سرمایه گذاری در بخش تولید را وظیفه دولت خواند و تصریح کرد: ساختار و نوع نگرش دستگاه اجرایی به مولفه‌های رونق اقتصادی باید تغییر کند چراکه به جای برداشتن موانع از سر راه تولید، در حد توان مقابل آن مانع تراشی می‌کند.
وی با یادآوری رخداد فساد بزرگ ۳هزار میلیارد تومانی در نظام بانکی کشور، ادامه داد: فقدان شفافیت در عرضه خدمات و تسهیلات بانکی به سرمایه گذاران واقعی موجب شده تا افراد برای دریافت آن کمک‌ها به مسیر‌های غیرقانونی متوسل شوند که این مسئله فساد اداری را دامن می‌زند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: وام و تسهیلاتی بانکی که از طرق غیر قانونی به دست سرمایه گذار می‌رسد، دیگر توجیه اقتصادی ندارد زیرا در مسیر پر پیچ و خم طی شده، مبلغ قابل ملاحظه‌ای از آن کسر شده اما فرد وام گیرنده باید کل آن رقم اولیه را در قالب اقساط به بانک عودت دهد.

وی با بیان اینکه مجلس باید در قوانین مربوط به تسهیل فضای کسب و کار و سرمایه گذاری تجدید نظر کند، افزود: از دستگاه قضایی انتظار می‌رود از این پس با اخلال گران و مفسدان اقتصادی محکم و قاطع برخورد کند تا با تأمین امنیت، بستر مقدماتی برای سرمایه گذاری ایرانیان در عرصه تولید مساعد شود.

آوایی فرهنگ سازی در مصرف کالاهای ایرانی را نیازمند افزایش کیفیت و کاهش قیمت تولید اعلام و تأکید کرد: وقتی از نظر کیفیت، کالای ایرانی و خارجی در یک سطح هستند، مردم به کالایی اقبال می‌کنند که بهای خرید آن کمتر است، بنابراین نام سال۹۱ «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» زمانی محقق می‌شود که همه مولفه‌های آن عملیاتی شوند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مسئولان بدانند که اهداف پیام نوروزی مقام معظم رهبری با سخنرانی، همایش و پلاکارد زدن محقق نمی‌شود بلکه باید با برنامه ریزی دقیق و فشرده در این مسیر گام‌های عملی بردارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟