صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین تصاویر از چاوز در میان هوادارانش

چاوز به علت ابتلا به سرطان تاکنون دوبار درکوبا تحت عمل جراحی قرار گرفته و غده هایی از بدن او خارج شده است، اما با این حال کارشناسان معتقدند وی همچنان می تواند به عنوان رئیس جمهوری در قدرت حضور داشته باشد.
کد خبر: ۲۳۳۷۹۴
| |
9199 بازدید

رئیس جمهوری ونزوئلا با گذاشتن مطلبی در صفحه خود در توئیتر با اشاره به وضعیت مساعد جسمانی خود از آمادگی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا در ماه اکتبر خبر داد.

به گزارش مهر، «هوگو چاوز» پس از عمل جراحی خود در کوبا به منظور خروج سلولهای سرطانی و بازگشت به کاراکاس پس از سه هفته با استقبال هواداران خود در فرودگاه بین المللی «سیمون بولیوار» روبرو شد.


چاوز به علت ابتلا به سرطان تاکنون دوبار درکوبا تحت عمل جراحی قرار گرفته و غده هایی از بدن او خارج شده است، اما با این حال کارشناسان معتقدند وی همچنان می تواند به عنوان رئیس جمهوری در قدرت حضور داشته باشد.

رئیس جمهوری ونزوئلا گفت: به دلیل آنکه پزشکان در کوبا، توده ای دو سانتی متری را در لگنم مشاهده کردند، بار دیگر مورد عمل جراحی قرار گرفتم.

چاوز با گذاشتن مطلبی در صفحه خود در توئیتر با اشاره به وضعیت مساعد جسمانی خود از آمادگی خودش برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا در ماه اکتبر خبر داد.

رئیس جمهوری ونزوئلا در ادامه با اشاره به جمله معروف ژولیوس سزار نوشت: ما زنده می مانیم و فتح می کنیم.

هوگو چاوز با تشکر از حامیانش گفت: پسران بیایید، سرزمین سوسیالیستی خود را بنا کنیم.

در پیام دیگری که بر روی صفحه چاوز قرار گرفته، به نقل از وی آمده است: من قلبم را و همچنین تعهد به زندگی و پیروزی را به همه شما تقدیم می کنم.
 
منابع بیمارستانی به جزئیات بیماری چاوز اشاره نکردند و مقامات ونزوئلایی نیز شایعات را درباره بدتر شدن وضعیت جسمانی و رشد سلولهای سرطانی تکذیب کردند.









مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار