صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هنیه از هيلاري دعوت كرد

کد خبر: ۲۳۳۱۸۷
| |
8140 بازدید
مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین نوشت:

نخست وزیر دولت منتخب فلسطین ضمن دیدار با تعدادی از مجروحان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی علیه غزه که در بیمارستان شفاء شهر غزه بستری شده‌اند، از وضعیت آنها و خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شده به آنها اطلاع حاصل کرد.

اسماعیل هنیه تاکید کرد که این دیدار در راستای پایبندی دولت وی به حمایت و خدمت رسانی به ملت فلسطین صورت می‌گیرد.

وی حوادث جاری علیه ملت فلسطین و صحنه‌های مربوط به مجروحان را نشانگر وحشیگری و ددمنشی رژیم صهیونیستی دانست و از هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا برای سفر به غزه و اطلاع از حجم جنایت‌های رژیم صهیونیستی در این منطقه دعوت کرد.

هنيه از کاخ سفید خواست که به انکار حق ملت فلسطین در دفاع از خود پایان داده و حتی برای یک بار هم که شده عدالت را در حق ملت فلسطین رعایت کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان