صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصاوير ديدني از طبيعت پاييزي ديگر کشورها

کد خبر: ۲۳۲۹۳
| |
74759 بازدید

جام جم آنلاين: پاييز فصلي زيباست كه به بهار شاعران شهرت دارد. طبيعت در فصل پاييز رنگ و رويي ديگر مي‌يابد. طبيعت در اين فصل در بسياري از مناطق زمين به زيبايي يك تابلوي نقاشي است. نگاهي كوتاه به زيبايي‌هاي طبيعت در فصل پاييز.

منظره بديع غروب آفتاب از وراي ابرهاي تيره باران‌زا در آسمان ناحيه «سره ناك» در منطقه تارن فرانسه.

تصوير زيباي رنگين كمان پس از بارش باران پاييزي در منطقه «كمرون» در ايالات متحده.

برگ‌هاي زيباي چنار كه از باران خيس شده‌اند، اندكي پس از فرو افتادن در كف جنگلي در ناحيه «چيكوتيمي» در كشور كانادا.

در فصل پاييز مرغان دريايي ساحل خالي از جمعيت «كوكسيژد» در كشور بلژيك را به تصرف خود درمي‌آورند.

دو گوزن ماده از آخرين علف‌هاي سبز در جزاير «بوشه ويل» در نزديكي مونترال در كانادا تغذيه مي‌كنند.

منظره يك بامداد پاييزي در ساحل سيوتا در منطقه «بوش ـ دو ـ رون» فرانسه در حالي كه ابرهاي تيره و تاري كه آسمان را پوشانده‌اند، نويد وقوع توفان را مي‌دهند.

منظره زيباي جنگلي در حاشيه رودخانه در نزديكي شهر بروكسل در كشور بلژيك كه مه رقيق پاييزي فضاي آن را در بر گرفته است.

تصوير بديع يك درخت تنومند كه برگ‌هايش به رنگ پاييزي درآمده‌اند در ناحيه «سن ـ ژرمن ـ آن ـ لي» در ايولين در حومه پاريس.

دورنماي جزيره توريستي سانتورين در كشور يونان كه در فصل پاييز در آب‌هاي سواحل آن هيچ قايق تفريحي ديده نمي‌شود.

منظره بسيار زيباي پارك «اشه» در شهر «تارب» در منطقه «اوت ـ پيرنه» در جنوب غربي فرانسه و در فصل پاييز.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United States
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۸
ما تو ايران خودمون از اينها قشنگ تر را داريم . مثلا توي شهر ما همدان مناظر منطقه گنجنامه توي اين فصل واقعا روياييه .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۸
بسيار عالي
ناشناس
|
-
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۸
جالب بود ولی در ایران منطق بسیار زیبایی نیز وجود دارد .من در تعطیلات به تالاب میان کاله در استان مازندران رفتم ،گذشته از دردسری که برای پیدا کرن اون داشتم به علت قرار داشتن فصل برداشت انار های وحشی و هجوم افراد محلی ،در روز اول امکان بازدید برای من پیش نیامد جالب اینکه افراد بومی اطلاعی از تالاب نداشتند و فقط انار رو میشناختند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۸
جالب این جاست که ایران ما همه را باهم دارد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۸
خيلي قشنگ بود ممنون البته ايران خودمون هم از اين منظره هاي زيبا خيلي داره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۸
پايز فصل هزار رنگ ، ايران سرزمين زيباييها ، بطور مثال در گيلان جاده اسالم به خلخال مي توان زيبايي وابهت پاييز را نظاره گر بود و به قدرت وشكوه پروردگار پي برد .
ناشناس
|
-
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۸
از درج این تصاویر بسیار ممنونم بیشتر از این کار ها بکنید آفرین بر این سلیقه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۸
تصاویر زیبا بود ولی اگر به شهرستانهای گلپایگان و خوانسار سر بزنید از این زیبا تر هم مشاهده می شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۸
جاده سردشت به پيرانشهر درشمال‌غرب كشور آنقدر زيباست كه نمونه‌ي مناظر آن را در هيچ كجاي دنيا نمي‌توان پيدا كرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۸
اگر سری به استان فارس زدید از شیراز که به طرف کازرون حرکت کنید در سمت چپ تنگه ابوالحیات مسیری آسفالته را می بینید که به طرف روستای گاوکشک می رود این منطقه با داشتن انارهای شیرین و خوشرنگ معروف وهمچنین طبیعت زیبایش بسیار معروف است خصوصاً اگر در پاییز باشد که فصل انار است
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟