صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با وجود انصراف ده نماینده :

رئیس جمهور باید فردا برای پاسخگویی به مجلس برود

نشست هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی برای بررسی امکان پس گرفتن سؤال از رئیس جمهور به پایان رسید و به رغم انصراف ده نماینده از طرح سؤال از رئیس جمهور، وی باید فردا در صحن علنی مجلس به پرسش‌های نمایندگان پاسخ دهد.
کد خبر: ۲۳۲۸۹۸
| |
17216 بازدید
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس هشتم پس از برگزاری نشست ویژه با اعضای هیأت رئیسه گفت: در مجموع، حاصل این نشست آن شد که هر گونه انصراف نمایندگان پس از اتمام مهلت قانونی یک هفته‌ای مندرج در آیین نامه، غیر قابل قبول است و رئیس جمهور باید فردا در صحن علنی حاضر شود.

محسن کوهکن‌ریزی در گفت‌وگو با خبرگزاری‌ها، از پایان نشست ویژه هیأت رئیسه برای بررسی امکان پس گرفتن امضا برخی از نمایندگان  برای حضور رئیس جمهور در مجلس خبر داد و گفت: این نشست فوق‌العاده که پس از انصراف ده نفر از نمایندگان مجلس برای مطرح شدن طرح سؤال از رئیس جمهور برگزار شده بود، دقایقی پیش به پایان رسید.

نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی افزود: پس از منصرف شدن ده نماینده از طرح سؤال از رئیس جمهور، شبهاتی مبنی بر لغو سؤال از وی مطرح شد که هیأت رئیسه پس از برگزاری این جلسه و جمع‌بندی نظرات اعضا، به این نتیجه رسید که انصراف نمایندگان پذیرفته نیست. این در حالی است که برخی از خبرگزاری‌ها از انصراف یازده نفر از نمایندگان طراح سؤال از رئیس جمهور خبر داده بودند.

وی با بیان این که رئیس جمهور فردا در صحن علنی حاضر می‌شود، از انجام هماهنگی‌های هیأت رئیسه برای حضور وی در نشست علنی فردا خبر داد.

کوهکن یادآور شد: بررسی ملزومات ماده ۱۹۶ آیین نامه داخلی و اصل ۸۸ قانون اساسی  موضوعی بود که هیئت رئیسه در نشست خود، بررسی و تطبیق آن‌ها را در دستور کار داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟