پلاك مخدوش سارقان را لو داد
سرهنگ رحمان نعمتي، صبح امروز از دستگير دو سارق خبر داد و گفت: پلاک مخدوش موتورسيکلت متهمان، آنها را لو داد.
به گزارش تهران امروز، رئيس کلانتري 123 نياوران از دستگيري دو سارق کيف قاپ خبر داد و علت اين دستگيري را مخدوش بودن پلاک وسيله نقليه آنها ذکر کرد.
اين مقام انتظامي در تشريح خبر فوق گفت: «در راستاي اجراي طرح امنيت محله محور ماموران اين يگان اقدام به اجراي طرح ايست و بازرسي در محلههاي محدوده نياوران کردند که طي آن گشت انتظامي مستقر در کاشانک متوجه شدند دو موتورسوار با ديدن ماموران در حال ماموريت، راه خود را از مسير کج کرده و متواري شدند.» وي ادامه داد: «اين تغيير مسير ظن ماموران را برانگيخت و براي بازداشت هر دو موتورسوار، آنها را تعقيب کردند، اما در همين هنگام متوجه شدند پلاک وسيله نقليه مذکور مخدوش و تعدادي از شمارههاي آن عمدا عوض شده است، که همين امر ظن ماموران را به يقين بدل کرده و در يک عمليات پليسي هر دو نفر را متوقف کرده و براي تحقيقات به کلانتري منتقل کردند.» سرهنگ نعمتي، عنوان داشت: «هر دو متهم که محمد و مهدي نام داشتند، در کلانتري سعي داشتند با سخنان ضد و نقيض ماموران را گمراه کنند اما هنگامي که از مرکز کنترل پليس شماره و مدارک موتورسيکلت استعلام شد معلوم شد که وسيله نقليه مذکور مسروقه است و متهمان سعي کردهاند با تغيير دستي پلاک آن پليس را گمراه کنند.»
وي تصريح کرد: «با اين تفاسير هر دو متهم بلافاصله تحت بازجويي قرار گرفته و پس از اعتراف به جرم خود به چندين فقره سرقت موتورسيکلت اشاره کرده و براي تحقيقات تکميلي به پايگاه يکم پليس آگاهي منتقل شدند.»


