سيد صالحي:مرگ را به چشمان خودم ديدم
مهاجم تيم پيكان گفت: در اوايل بازي برابر استقلال در برخورد با مدافع اين تيم صورتم ورم كرد و احساس سردرد شديدي داشتم به طوري كه در نيمه دوم با يك چشم بازي مي كردم.
سيد مهدي سيد صالحي در گفت وگو با ايلنا افزود: پس از پايان بازي از هوش رفتم و بلافاصله به بيمارستان آتيه منتقل شدم و صبح امروز هم مرخص شدم. البته پزشكان اعلام كردند شايد طي 48 ساعت آينده بازهم از نظر جسماني احساس ضعف كنم و هشدار دادند در صورت بروز چنين مساله اي بلافاصله به بيمارستان مراجعه كنم.
وي ادامه داد: براي اينكه بدانم مي توانم در تمرينات گروهي شركت كنم يا نه بايد منتظر نظر كادر پزشكي تيم پيكان باشم.
در حال حاضر چشمم ورم زيادي دارد و حتي باز هم نمي شود.
سيد صالحي گفت: وقتي داور سوت پايان بازي را زد از شدت سرگيجه و سر درد مرگ را به چشمانم ديدم.
وي در مورد بازي روز گذشته تيمش گفت: مسابقه برابر استقلال را خيلي خوب شروع كرديم و با وجود اينكه پنالتي را از دست داديم اما خيلي زود توانستيم به گل برسيم.
سيد صالحي گفت : در بازي ديروز داور هم مي توانست پنالتي استقلال را نگيرد چرا كه خطاي آشكاري صورت نگرفت. بعد از پنالتي هم در 10 دقيقه غافلگير شديم و دوگل ديگر دريافت كرديم.
ضمن اينكه كارشناس داوري هم دربرنامه 90 اعلام كرد در صحنه آخر بازي حركت مدافع حريف مي توانست يك ضربه پنالتي به سود پيكان باشد و اين فرصتي بود كه بازي مساوي شود اما متاسفانه داور از آن چشم پوشي كرد در صورتي كه اگر مشابه همين صحنه براي استقلال رقم مي خورد و بازي به سود پيكان بود شك نكنيد كه داور آن را پنالتي مي گرفت.
سيد صالحي اضافه كرد: بازيكنان تلاش خود را انجام دادند و درحال حاضر در جدول رده بندي دوم هستيم ، اين فرصت را هم داريم تا با كسب پيروزي در بازي هفته آينده برابر برق شيراز مجددا روند پيروزيهاي خود را از سر بگيريم و به صدر جدول بازگرديم.



