صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رویانیان: قيمت بنزين بايد آزاد شود

رويانيان گفت: نمي‌توان تا ابد سهميه بنزين ارائه داد و بايد به جاي ارائه سهميه بنزين اين موضوع را از ديگر حوزه‌ها نظير پايين بودن قيمت ماشين يا بالا بردن نرخ جابجايي جبران كرد.
کد خبر: ۲۳۲۶۱۶
| |
18011 بازدید
|

رييس ستاد حمل و نقل و سوخت گفت: منطق ما اين است كه اصلا سهميه‌بندي بنزين نبايد وجود داشته باشد و قيمت بنزين بايد آزاد شود.

به گزارش ایسنا، رويانيان در جشن نوسازي ناوگان تاكسيراني با بيان اينكه كيفيت خودروهاي داخلي واقعا خوب نيست، گفت: بايد اساسي تر صحبت كنيم. مشكل اساسي در نظام تاكسيراني بحث كيفيت خدمت است.

رويانيان گفت: نمي‌توان تا ابد سهميه بنزين ارائه داد و بايد به جاي ارائه سهميه بنزين اين موضوع را از ديگر حوزه‌ها نظير پايين بودن قيمت ماشين يا بالا بردن نرخ جابجايي جبران كرد.

وي افزود: در چند ماهه اخير سهميه بنزين اضافه شده است و باز هم به فكر افزايش آن هستيم.

رييس ستاد حمل و نقل و سوخت كشور در ادامه با اشاره به مشكلات بيمه‌اي رانندگان تاكسي گفت: رييس جمهور به وزير اقتصاد دستور داده است بيمه رانندگان تاكسي تا سه سال ديگر ادامه داشته باشد. اين مصوبه ابلاغ شده و بايد اجرا شود و طبق اين مصوبه رانندگان تاكسي 50 درصد حق بيمه خود را پرداخت مي‌كنند و دولت هم 50 درصد باقيمانده را پرداخت مي‌كند و اگر اين موضوع تا كنون اتفاق نيفتاده است بايد عرض كنم من و تاكسيراني مقصر هستيم.

رويانيان در زمينه بيمه اجتماعي رانندگان بالاي 50 سال گفت: اين موضوع منع قانوني دارد و بايد در مجلس به تصويب برسد و بايد عرض كنم وقتي كه 300 هزار راننده تاكسي بيمه مي‌شوند، بيمه نشدن 30 هزار راننده بالاي 50 سال هيچ استدلال منطقي ندارد و اشكالات اين موضوع اشكالات قانوني است و لازم است شهرداري كه نقش تاثيرگذاري در مجلس دارد براي رفع اين اشكالات قانوني اقدام كند.

وي با بيان اينكه خودروي ساخت داخل، سيستم نظارت و مديريت ، ساماندهي تاكسي‌ها و نحوه ارائه خدمات اشكال دارد، اظهار كرد: لازم است رانندگان تاكسي اصولي را در برخورد با مسافران رعايت كنند. از سوي ديگر مديريت ما هم اشكال دارد و بايد تمام اين اشكالات را پذيرفت.

رييس ستاد حمل و نقل و سوخت در ادامه با بيان اينكه مشكل اساسي دوم جايگاه تاكسي‌ها در كشور است، عنوان كرد: در هيچ جاي دنيا تاكسي مانند ايران نيست. در كشور ما تاكسي نقش اتوبوس و مترو و ميني بوس را ايفا مي‌كند اما اهميت تاكسي و نرخ كرايه تاكسي پايين است.

وي افزود: در زمينه ميزان افزايش هزينه تاكسي‌ها از سال گذشته تاكنون بايد عرض كنم اين هزينه كرد در ميان مسافران تاكسي‌ها تقسيم مي‌شود.

رييس ستاد حمل‌ونقل و سوخت ادامه داد: در زمينه ساماندهي و توزيع مسافر اشكالاتي وجود دارد و در اكثر شهرها مديريتي در عرضه و تقاضا وجود ندارد و چالش اصلي جايگاه تاكسي است و بايد دانست كه تاكسي نمي‌تواند به اندازه اتوبوس مسافر جا به جا كند و بايد تنها به يك نفر سرويس دهد و كرايه و سود خود را بگيرد.

رييس ستاد حمل و نقل و سوخت در ادامه با بيان اينكه دو اصل اساسي را در زمينه رفع مشكلات اساسي تاكسي‌ها بايد دنبال شود گفت: نخستين اصل كيفي سازي خودرو و مديريت در خدمات است و اصل دوم قرار گرفتن تاكسي در جايگاه خود است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۸۸
انتشار یافته: ۳۶
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
وقتی قیمت بنزین گرون میشه هزینه خودرو شخصی بالا میره پس میصرفه تاکسی سوار شی با زحمتش
اما از اون طرف هزینه خودرو تاکسی هم بالا میره پس کرایه گرون میشه
وقتی کرایه گرون شد هزینه ماشین شخصی به صرفه تر میشه با توجه به اینکه زحمت هم نداره
پی ماشین شخصی میاریم بیرون
وقتی ماسین شخصی آوردی بیرون ترافیک زیاد میشه و تعداد مسافر هم کم میشه پس درامد تاکسی میاد پایین , و باز هم کرایه رو گرون تر میکنیم تا درامد تاکسی جبران شه ولی مسافر کمتر میشه
البته در خصوص همه موارد دیگه هم بجز بنزین همین رابطه ها صدق میکنه با یک کم تفاوت تنها نقطه مشترک تمام این پروژه ها اینه که هزینه تمام اینها رو مردم میدم و هیچ وقت هیچ مسئولی در باره این سعی و خطا ها پاسخ گو نمیباشد .
در آخر فکر میکنید اگر بنزین بشه لیتری 5000 تومان چه اتفاقی میفته ؟؟؟
من بهتون میگم : هیچ اتفاقی در جامعه نمیفته بجز اینکه به علت ثابت ماندن درامد بخش حقوق بگیر یا متوسط ، اونا از بین میرن والا مابقی بخشها که حقوقشون و درامدشون از جیب دیگر مردم است ( هر شغل غیر دولتی ) مطابق با تورم افزایش درامد خواهد داشت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
آقايان لطفا اين جمله "در هيچ جاي دنيا تاكسي مانند ايران نيست" را در صورتي بكار ببريد كه قابل قياس باشد...حقوق و در امد ما هم مثل دنيا نيست..سبك زندگي و رفاه ما هم قابل قياس نيست...چرا فكر ميكنيد الان زماني است كه مردم هيچ جاي دنيا را نديدند..
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
مترو هم مثل ایران نیست .. اتوبوس هم همینطور!!!
ناشناس
| Canada |
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
قیمت ماشین هم مثل ایران نیست
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۳
آیا اتوبوس و مترو ما مثل جاهای دیگر هست که از تاکسی به جای اتوبوس استفاده نکنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
تا بوده همین بوده اول قیمت پایین و سهمیه بندی و بعد قیمت بالا و آزاد بدبخت ملت ایران
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
رويانيان گفت: نمي‌توان تا ابد سهميه بنزين ارائه داد و بايد به جاي ارائه سهميه بنزين اين موضوع را از ديگر حوزه‌ها نظير پايين بودن قيمت ماشين يا بالا بردن نرخ جابجايي جبران كرد.:ما میلیاردر نیستیم.وبه سختی وباهزاربدبختی داریم زندگی میکنیم.
a
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
بنزین را آزاد کنید اما خداییش قیمت ماشینهای خارجی را هم آزاد کنید!
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
بفرمائید که دعوا سر لحاف ملا بود دیگه.
اون موقع که میخوان سهمیه بندی کنن هزار و یک دلیل میارن که باید سهمیه بندی بشه تا کاهش و صرفه جوئی داشته باشیم. حالا که قیمتها را بالا بردند میگن اصلا سهميه‌بندي بنزين نبايد وجود داشته باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
آقا جان اون اروپاست که حمل و نقل عمومیش عالیه مترو داره قطار زمین یو هوایی و همه چی داره بنزینشم بالاست نه اینجا که هیچی نداره. بعدشم این نفت مال مردمه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
کم کم ما رو دارید به بنزین 1000 تومانی عادت می دهید نکنید این کارا رو
vahid
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
قیمت ماشین تو ایران اسلامی الان چند برابر کل دنیاس ، باز ميگن گرون بشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
مگر الان به همه خودرو ها سهميه سوخت مي دهيد كه مي گويد قيمت بنزين بايد آزاد باشد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟