فيلم «محمد رسولالله» بازسازي ميشود
فيلم «پيامبر صلح» که قرار است پيرامون شهرهاي مکه و مدينه فيلمبرداري شود، به عنوان بازسازي فيلم «محمد رسول الله» به کارگرداني مصطفي عقاد که در سال 1976 با ايفاي نقش آنتوني کوئين ساخته شد، توليد ميشود.
به گزارش مهر به نقل از تلگراف، فيلم «محمد رسول الله» با نام انگليسي «The Message» و نام عربي «الرساله» بارها از سوي مسلمانان به عنوان نمونه يک فيلم تجاري غربي ياد ميشود که براي اسلام احترام قايل شده است.
«اسکار زغبي»، تهيه کنندهاي که با فيلم اصلي نيز همکاري داشت، گفت: ما براي اثر مصطفي عقاد احترام بسياري قايليم، اما تکنولوژي در سينما نسبت به دهه 1970 پيشرفت کرده و اين پروژه با استفاده از تکنيکهاي مدرن فيلمسازي، پيامهاي اصلي فيلم اول را به تصوير خواهد کشيد.
حاج صبحي ابوالحاج، مدير اجرايي فيلم جديد گفت: پس از حملات يازدهم سپتامبر، تصوير اسلام به شکل مهيبي به نمايش درآمد و امروز بيش از هر زمان ديگري، مسأله پر کردن شکاف درک ميان مسلمانان و غيرمسلمانان مهم است.
وي افزود: تاکنون تنها فيلمهاي تاريخي درباره اسلام ديني با يك و نيم ميليارد جمعيت ساخته شده، اما تاکنون مسيحيت، موضوع بيش از سي فيلم بوده است.
«رامسي توماس»، نويسنده فيلمنامه نيز اظهار داشت: در قرن بيست و يکم، نياز مبرم به ساخت فيلمهايي حس مي شود که از نظر عاطفي، مخاطب را درگير مسيري کند که به ظهور اسلام منتهي شد.
در فيلم اصلي هنرپيشهاي براي ايفاي نقش و حتي صداي حضرت محمد در نظر گرفته نشده، به جاي آن مصطفي عقاد کارگران سوريهاي تبار، حضور وي را با موسيقي آرام نشان داد و گهگاهي فيلم را از دريچه چشم پيامبر به مخاطب نشان ميدهد.
اين فيلم در دو نسخه عربي و انگليسي فيلمبرداري شد، اما بازسازي آن تنها زبان انگليسي را مدنظر قرار خواهد داد.
عقاد که تهيه کننده فيلمهاي ترسناک هاليوودي بود، در يک بمبگذاري انتحاري سال 2005 در هتل مجللي در اردن کشته شد.


