صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیمانکاران نفت و گازومشکلات ارزدولتی

کد خبر: ۲۳۱۵۲۴
| |
19141 بازدید
سرویس با بینندگان «تابناک» ـ در ادامه پیگیری مشکلات مردم توسط «تابناک»، مطلبی که از سوی یکی دیگر از کاربران محترم از طریق ایمیل اختصاصی karbar@tabnak.ir به دست ما رسید  تا حد امکان پیگیری های لازم برای پاسخ گرفتن از دستگاه مربوطه انجام شد.
به گزارش «تابناک» ، متن این درخواست به همراه پاسخ مربوطه به شرح زیرمی آید:

طرح مشکل :

جناب آقای پور محمد
قائم مقام محترم بانک مرکزی
با سلام  
احتراما به استحضار می رساند شرکت مهندسی هیربد نیرو پیمانکار فعال در پروژه های نفت و گاز در پروژه احداث خطوط لوله پایانه اکسیر شیمی و کاستیک سود سوز آور پتروشیمی اروند نیاز به وارد نمودن لوله  ASTM A312از کشور چین دارد که با توجه به نوسانات اخیر نرخ ارز این محصول نیاز است که با ارز نرخ مرجع تهیه شود و با توجه به بخشنامه شماره 1098/60 سال 80 بانک مرکزی مبنی بر اینکه کالاهایی که در مناطق آزاد مورد استفاده قرار می گیرند نیاز به ثبت سفارش ندارند لذا خواهشمند است مراحل اداری جهت استفاده از ارز دولتی را اعلام بفرمائید .لازم به ذکر است طی مراجعات مکرر به آن بانک محترم و اداره سیاستها و مقررات ارزی هنوز نتیجه ای حاصل نشده است.

جوابیه :

با سلام

احتراماً، با اشاره به تصوير نامه شماره 373/ت مورخ 1/12/1390 سايت خبري تحليلي تابناک در رابطه با درخواست شرکت مهندسي هيربد نيرو مبني‌بر ورود لوله از کشور چين به اطلاع مي‌رساند که بررسي سوابق موجود نشان مي‌دهد که تقاضاي شرکت مزبور تاکنون به اين اداره واصل نگرديده است مضافاً به اينکه درخواست مطروحه با ابهاماتي همراه مي‌باشد.

علي ايحال خواهشمند است به متقاضي اعلام فرمايند تا تقاضاي مربوطه را به طور شفاف و به همراه اطلاعات کامل به اين اداره ارسال نمايند تا پس از بررسي اقدام مقتضي به عمل آيد. ضمناً به دنبال اعمال سياست تک نرخي ارز، تغييراتي نيز در مقررات مربوط به ورود کالا به مناطق آزاد  تجاري ـ صنعتي لحاظ گرديده که مراتب طي هفته آتي به نظام بانکي کشور ابلاغ خواهد شد




مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟