صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تهرانی‌ها امسال در 211 روز ناسالم نفس کشیدند

کد خبر: ۲۳۰۹۶۱
| |
1834 بازدید

مدیر مرکز پایش آلودگی هوای محیط زیست استان تهران گفت: از ابتدای تهرانی‌ها امسال از نظر ذرات ذرات معلق با قطر کمتر از 2،5 میکرون 2 روز پاک، 133 روز سالم و 211 روز ناسالم را تجربه کرده‌اند.

 محمد رستگاری در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: از ابتدای امسال تا 13 اسفند، پایتخت با در نظر گرفتن پارامتر ذرات معلق با قطر کمتر از 2،5 میکرون 2 روز پاک، 133 روز سالم، 211 روز ناسالم و 3 روز بسیار ناسالم را تجربه کرده است.در حالی که امسال بدون در نظر گرفتن این ذرات 20 روز پاک، 319 روز سالم و  7 روز ناسالم را داشته‌ایم.

وی گفت: البته اگر بخواهیم این آمار را با سال‌های گذشته مقایسه کنیم به دلیل اینکه در سال‌های گذشته پارامتر PM 2،5 را اندازه‌گیری نمی‌کردیم بنابراین امکان مقایسه صحیح و علمی وجود ندارد و اگر بخواهیم آمار آلودگی هوای امسال را با سالهای گذشته مقایسه کنیم باید بدون در نظر گرفتن ذرات معلق با قطر کمتر از 2،5 میکرون مقایسه صورت گیرد.

رستگاری ادامه داد: بر این اساس در سال 1390 بدون در نظر گرفتن ذرات معلق با قطر کمتر از 2،5 میکرون 20 روز پاک، 319 روز سالم، 7 روز ناسالم و 3 روز بسیار ناسالم را داشته‌ایم.

مدیر مرکز پایش آلودگی هوای محیط زیست استان تهران تأکید کرد: در صورتی که در سال 89 بدون در نظر گرفتن ذرات معلق با قطر کمتر از 2،5 میکرون (البته به طور کامل تنها 2 ماه پایانی سال این پارامتر اندازه‌گیری می‌شد) 20 روز پاک، 291 روز سالم، 37 روز ناسالم و یک روز بسیار ناسالم را پایتخت نشینان تجربه کرده‌اند.

وی تصریح کرد: بر همین اساس امسال تعداد روزهای نامطلوب (روزهای نه پاک و نه سالم؛ ناسالم، بسیار ناسالم و خطرناک) بدون در نظر گرفتن پارامتر PM 2،5 نسبت به سال‌های گذشته کمتر شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟