صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ميكي ماوس مهدورالدم است و سلف سرويس، حرام!

کد خبر: ۲۳۰۵۵
| |
18812 بازدید

يكي ديگر از علماي منسوب به فرقه وهابيت، استفاده از سلف سرويس را حرام اعلام كرد!

به گزارش ابنا، مجله خانوادگي «روتانا» چاپ کشور اردن، در شماره شنبه اين هفته خود اعلام كرد: «يکي از شيوخ وهابي، استفاده از رستوران‌هاي بوفه‌باز (سلف سرويس) را که در آن چندين نوع غذا سرو مي‌شود، حرام اعلام کرد»!

اين در حالي است که بيشتر رستوران‌ها و هتل‌هاي عربستان و ديگر کشورهاي عربي، از اين نوع رستوران‌ها استفاده مي‌کنند و مردم نيز نوعا به دليل تنوع غذايي، اين نوع رستوران‌ها را ترجيح مي‌دهند. اين در حالي است كه اين فتوا با واکنش هتل‌داران و صاحبان رستوران‌ها و اقشار مردم روبه‌رو شده و آنها را دچار نوعي سردرگمي و عصبانيت کرده است.

در همين راستا، يک مفتي وهابي ديگري نيز «ميکي ماوس» را مرتد و ريختن خون وي را حلال کرده است! فارغ از اينکه ميکي ماوس يک شخصيت کارتوني است و اين موضوع، موجب انفجار بمب خنده در خبرگزاري‌هاي غربي و آمريکايي و نيز دستمايه طنزپردازان قرار گرفته.

صرف‌نظر از بغض و کينه‌اي که اين به ظاهر علما با اهل‌بيت(ع) و شيعيان دارند و فتواهاي تفرقه‌انگيزي كه بر اثر اين كينه‌ها صادر مي‌كنند، فتواهايي همچون آنچه در بالا گذشت و يا فتواي مشهور مربوط به زولبيا، فوتبال و بازيکنان آن، موجب تمسخر پيروان ساير اديان در شرق و غرب و حتي بي‌دين‌ها شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟