تحلیل گروه بیست از اوضاع اقتصادی جهان

کد خبر: ۲۳۰۰۰۹
| |
3578 بازدید
سران گروه بیست در پایان نشست خود در مکزیک ضمن اشاره به رشد اندک اقتصاد جهانی اعلام کردند که اوضاع اقتصادی جهان در مرحله خطرناکی قرار داد.

به گزارش فارس، رهبران مالی جهان گفتند صندوق بین المللی پول زمانی به اتحادیه اروپا کمک مالی خواهد کرد که کشورهای عضو این اتحادیه با ادغام صندوق ثبات مالی موقت و دائمی این اتحادیه، موجودی صندوق کمک‌های اضطراری خود را به یک تریلیون دلار افزایش دهند.

"کریستین لاگارد" رئیس صندوق بین‌المللی پول در اظهاراتی اعلام کرد: صندوق بین‌المللی پول زمانی به اتحادیه اروپا کمک مالی خواهد کرد که کشورهای عضو این اتحادیه با ادغام صندوق ثبات مالی موقت و دائمی این اتحادیه، موجودی صندوق کمک‌های اضطراری حوزه یورو را افزایش دهند، در آن صورت صندوق بین المللی پول از چین و ژاپن خواهد خواست به میزان ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد دلار، موجودی صندوق بین المللی پول را افزایش دهند تا این صندوق بتواند به اتحادیه اروپا وام اضطراری ارائه دهد.

انتظار می‌رود سران اروپا در اجلاس آینده خود، در روزهای اول و دوم مارس در بروکسل، در مورد ادغام دو صندوق موقت و دائمی کمک‌های اضطراری این اتحادیه تصمیم بگیرند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی