صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گزارش تمرین امروز تیم ملی

حضور دژاگه و عکس یادگاری با جادوگر

تمرین امروز تیم ملی فوتبال کشورمان با حضور اشکان دژاگه برگزار شد.
کد خبر: ۲۲۹۹۹۸
| |
13694 بازدید
  آخرین تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان از ساعت ۱۵و ۲۰ دقیقه امروز در زمین شماره یک مجموعه ورزشی آزادی دنبال شد. 

به گزارش  فارس: در این تمرین که به مدت ۱۵ دقیقه برای پوشش خبری و تصویری تمرین برای خبرنگاران آزاد بود، بازیکنان ابتدا به مدت ۵ دقیقه به صحبت‌های کی‌روش گوش دادند و سپس بدن‌های خود را زیر نظر مربی بدنساز تیم گرم کردند. 

*در مرحله بعدی نیز به آقا وسط شاداب همراه با شوخی و خنده و استارت‌های کوتاه و بلند پرداختند. 

* تمرین امروز قرار بود ساعت ۱۵و۳۰ انجام شود اما ۱۰ دقیقه زود‌تر استارت خورد. 

* حدود ۳۰ هوادار، ۳۰ خبرنگار و عکاس تمرین امروز را پوشش خبری دادند. 

* ۱۰ خبرنگار و تصویربردار عرب زبان نیز در تمرین امروز بودند که در میان آن‌ها چند خبرنگار زردپوست نیز دیده می‌‌شد. 

* علی کفاشیان و مهدی تاج در تمرین امروز تیم ملی حضور داشتند و همراه یکدیگر ابتدا با کی‌روش و بازیکنان تیم ملی مثل دژاگه به خوش و بش پرداختند. 

*سوژه اصلی تمرین امروز حضور اشکان دژاگه در تمرین تیم ملی بود. او دست‌‌هایش را با وجود اینکه آستین کوتاه به تن کرده بود و هوا نیز گرم بود، با ساق پوشانده بود، اما با توجه به خالکوبی‌هایی که بر روی گردن او بود هنوز هیچی نشده خبرنگاران این موضوع را سوژه اصلی خود کرده بودند. 

* دژاگه در تمرین امروز در بیشتر اوقات در کنار جواد نکونام بود. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه از تمرین علی کریمی به سمت دژاگه رفت و از او خواست تا احساس غربت نکند و سپس دقایقی با او درباره تیم باشگاهی‌اش و شرایط خود به زبان فارسی به گفت‌وگو پرداخت. در مرحله بعدی نیز در وسط تمرین دژاگه و کریمی با یکدیگر عکس یادگاری انداختند که سوژه عکاس‌ها شده بود. 

* یعقوب کریمی، بازیکن نفت از روی نیمکت تمرین امروز را نظاره‌گر بود. 

* با دستور کی‌روش بعد از گذشت ۱۰ دقیقه از تمرین بازیکنان وسط زمین کنار یکدیگر ایستادند و عکس یادگاری انداختند. عکاسان اصرار داشتند که کی‌روش هم در این عکس کنار بازیکنان بایستد اما از این کار خودداری شد. 

* ناظر AFC نیز امروز در ورزشگاه آزادی حضور داشت و با قدم‌زنان بر روی سکو‌ها و بازدید قسمت‌های مختلف ورزشگاه پرداخت. 

* ۲۵ نوجوان نیز تمرین امروز تیم ملی را از نزدیک تماشا کردند. 

* پیامک‌هایی که برای علی کفاشیان و مهدی تاج می‌آمد سوژه اصلی حضور این دو نفر در ورزشگاه آزادی بود که با نشان دادن به یکدیگر خنده‌های شیرینی را بر لبانشان جاری می‌شد. 

* دروازه‌بان‌ها پس از گذشت ۱۵ دقیقه از تمرین، تمرینات خود را اختصاصی زیر نظر مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی دنبال کردند. 

* صحبت‌های کی‌روش با دژاگه و نکونام هم در نوع خود جالب بود. 

* کفاشیان و تاج پس از گذشت ۲۰ دقیقه از تمرین همراه یکدیگر زمین چمن ورزشگاه آزادی را ترک کردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟