«نگاه شما»: بي تفاوتي مردم!
یکی از بینندگان در پیامی نوشت:
روز پنجشنبه، ناگهان متوجه ايجاد مزاحمت يك مرد جوان برای يك دختر شدم. فرد موتوري با تعقيب دختري، اصرار به مزاحمت داشت و او نيز تلاش داشت خودش را از اين وضعيت در كوچه خلوت در منطقه نزديك 20 متري افسريه رها كند.
بنده نيز پس از دیدن اين صحنه و بنا بر انسانيت، به آن فرد اشاره كردم كه مزاحم ناموس مردم نشويد. اما در اين حال، ديدم مرد جوان وحشيانه و بيمعطلي دختر را رها كرد و پس از پياده شدن از موتور به سويم حمله كرد و من هر چقدر سعي كردم جلوي دعوا را بگيرم، نشد و با مشت محكمي به چشمم كوبيد و من كم مانده بود كور شوم. سپس او همچنان حمله ميكرد و من فرار...!
به هر حال جمعيتي نيز جمع شد اما تنها نظارهگر صحنه بودند و من فقط توضيح ميدادم كه او مزاحم ناموس مردم ميشود. به خاطر ترس از اينكه چاقويش بهم نخورد و عاقبت داداشي قويترين مرد ايران و... مجبور به فرار شدم. اين حادثه چنان به سرعت افتاد كه در عين حال كه حق با من بود و بايستي از او شكايت ميكردم و او را دست قانون ميدادم، نتوانستم مشخصات موتورش را يادداشت كنم و مردم نيز تنها تماشاچي بودند.
اكنون پرسش من اين است که ما و مردم ما را چه شده است كه نسبت به هم بي تفاوت شدهايم؟ چرا كسي نبود با 110 تماس گرفته يا دستکم جلوي آن فرد شرور را بگيرد؟
مخاطبان محترم می توانند مطالب دلخواه خود را در موضوعات مختلف، به آدرس negaheshoma@tabnak.ir ارسال نمایند.
مخاطبان محترم برای ارسال مطالب خود باید چند نکته را در نظر داشته باشند:
1. این قالب جدید برای ارائه و معرفی «نگاه بییندگان به تمام موضوعات» می باشد.
2.مطالب اختصاصی یا گردآوری شده می تواند در قالب: ایده ، فیلم، عکس، گزارش تحلیلی، گزارش خبری، کاریکاتور و... باشد.
3. مطالب ارسال شده حتی الامکان با ذکر نام و نام خانوادگی فرستنده باشد.
4. موارد ارسالی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین جاری نداشته باشد.
5. مطالب ارسالی به زبان و فونت فارسی باشد.
6.مطالب ارسال شده حتی الامکان حاوی اطلاعات دقیق باشد.
مشخصات فنی
1. از ارسال تصاویر در متن فایلهای word خودداری شود.
2. حجم فایل تصویری ارسالی( به صورت gif یا jpg ) بیشتر از 5 مگابایت نباشد.
3. حداکثر حجم فایل صوتی یا ویدیو پنجاه مگابایت باشد. (نوع فایل: wmv, flv, wav, mp3, wma)
راستش منم یه مورد اینطوری پیش اومد برام و دخالت کردم
البته بعدش فکر کردم دیدم دختری که با اون تیپ اومده بود بیرون من چرا باید ازش دفاع می کردم
دعوام هم شد.انگشتم هم مو برداشت
ولی آخرش چی دختر تشکر هم نکرد
جانا سخن از زبان ما می گویی
بهر حال انقد مرد بودیی که اعتراض کردیی دمت گرم
داداش سعید برای انسان و انسانیت این سوالات مفهومی نداره....
اگر ناموس خودت بود باز هم سین جیم میکردی؟
یا شایدم ترس ... چیزی که امروز مردم از خدا ترس ندارن ولی از یه اراذل ترس دارن !



