صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزارت بهداشت:

كارمندان سیگاری مشمول كسر حقوق می‌شوند

سیگار كشیدن نباید در ملاء عام باشد و حتی اگر دود سیگار به فضای اداری برسد، كارمندان باید در این مورد اقدام كنند.
کد خبر: ۲۲۹۵۵۴
| |
6716 بازدید
|
۸

مسوول دبیرخانه ستاد كشوری دخانیات در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: روساي ادارات دولتی موظف هستند در صورت سیگار كشیدن كارمندان به آنها تذكر شفاهی و كتبی دهند و اگر این تذكرات نتیجه بخش نبود، «كسر حقوق» را در مورد این گونه كارمندان اعمال كنند.

خدیجه محصلی در گفت‌و‌گو با ایرنا افزود: طبق قانون ممنوعیت استعمال دخانیات، سیگار كشیدن در ادارات دولتی و خصوصی ممنوع است و كارمندان باید اینگونه موارد را به رییس اداره اطلاع دهند.

وی در عین حال گفت: سیگار كشیدن نباید در ملاء عام باشد و حتی اگر دود سیگار به فضای اداری برسد، كارمندان باید در این مورد اقدام كنند.

وی خاطرنشان كرد این قوانین باید در بخش خصوصی نیز رعایت شود. وی یادآور شد وزارت بهداشت، تمام مصوبات درباره استعمال دخانیات را به طور جدی پیگیری می‌كند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۸
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
انشاالله
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
حالا اگر رئیس اداره خودش سیگاری بود کی باید تذکر بدهد.
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
كارمند بيچاره!!!!! فقط زورشون به كارمندا ميره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
كاش روزي برسد كه سيگار ريشه كن شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
بهترین خبر بود و نشان دهنده ی این که ما هم کشوری پیشرفته هستیم
غلامرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
سپاس از شما
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
تمام مشكلات حل شد !!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
وقتی مدیران خود سیگاری باشند باید به کی اطلاع داد؟! در شرکت ما از ابتدای راهرو تا انتهای آن همه سیگاری هستن و در زمستان هم ما مجبوریم پنجره اتاقمون رو باز بذاریم.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟