صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دلال مدرک جعلی کردان کیست؟

کردان با امتناع از معرفي اين فرد گفت جايز نميداند آبروي مسلماني را بريزد. اين در حالي است که حضور او در مصدر مهمترين وزارتخانه کشور هزينه هاي فراواني به دولت نهم تحميل کرده و اعتراض جدي اقشار مختلف را برانگيخته است
کد خبر: ۲۲۹۲۳
| |
24787 بازدید

پس از آنکه دادستان تهران اعلام کرد از فردي که مدرک جعلي در اختيار وزير کشور قرار داده، خبر ندارد و قوه قضائيه در حال پيگيري براي يافتن سرنخ‌هايي در اين باره است، خبرنگار البرز، جزييات جديدي از هويت اين فرد به دست آورد.

به گزارش البرز، پس از طرح ابهام درباره مدرک دکتراي وزير کشور (علي کردان) و تأييد جعلي بودن مدرک وي پس از مدتي، وزير کشور در نامه‌اي به رئيس‌جمهور با پذيرفتن تخلف صورت گرفته در اين زمينه اعلام کرد که اين مدرک توسط فردي که خود را نماينده دانشگاه آکسفورد معرفي مي‌کرده، به دست وي رسيده که او هم به محض آگاهي از مخدوش بودن مدرک از اين فرد شکايت کرده است.

در نامه وزير کشور، هيچ اشاره‌اي به هويت اين فرد نشده و کردان حتي در برابر پرسش خبرنگاران نيز حاضر نشد نام اين فرد را ببرد و تصريح کرد که شرعا جايز نمي‌داند آبروي فرد مسلماني را ببرد.

اين اظهارات وزير کشور، در حالي مطرح مي‌شود که حضور وي با مدرک جعلي در مصدر مهمترين وزارتخانه کشور تاکنون موجب هزينه‌هاي فراوان براي دولت نهم شده و همچنين اعتراض قشرهاي گوناگون جامعه را برانگيخته است.

با اين حال، خبرنگار البرز کسب اطلاع کرد که فرد مورد اشاره کردان در نامه خطاب به رئيس جمهور، فردي به نام دکتر امير صفاپور است که در سال‌هاي گذشته به عنوان نماينده انتشارات دانشگاه آکسفورد در ايران فعاليت مي‌کرده و هيچ گاه نماينده اين دانشگاه يا کالج‌هاي آن نبوده است.

بنا بر اين گزارش، صفاپور در سال 79 در ديدار با يکي از مسئولان که اکنون معاون حقوقي يکي از مسئولان عالي‌رتبه اجرايي است، به وي قول مساعد مي‌دهد که برايش مدرک دکتراي حقوق از دانشگاه آکسفورد بگيرد که پس از تحقق اين امر، فرد مزبور صفاپور را به کردان که آن زمان معاون اداري مالي سازمان صداوسيما بوده، معرفي مي‌کند تا وي نيز از اين امکان بهره‌مند شود.

جالب توجه اينجاست، فردي که در اين ميان نقش دلال ميان صفاپور و کردان و دوستش را بازي مي‌کند، در آن زمان با پاداش به دست آورده از اين راه، ويلايي در شمال خريداري مي‌کند.

بنا بر برخي شنيده‌ها، دکتر صفاپور، دو هفته پيش از انتشار نامه کردان به رئيس‌جمهوري، خانواده خود را راهي آمريکا مي‌کند و خود نيز  پنج روز مانده به انتشار نامه وزير کشور از ايران مي‌گريزد.

در اين حال، منبع منتشر كننده خبر مدعي شد كه اين اطلاعات در حالي به دست خبرنگار ما رسيده که به نظر مي‌رسد فرد ياد شده به نوعي از افشاي ماهيت خود آگاه بوده و آگاهانه ايران را ترک کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۶ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۵
خوانندگان قضاوت کنند.انتخابات ریاست جمهوری در پیش است و این انتخابات هم توسط وزارت کشور برگزار میشود و ظاهرا آقای کردان هم قصد استعفا ندارد و آقای رئیس جمهور هم قصدی جهت برکناری ایشان ندارد خواهشمند است فضای کشور را بیش از این ملتهب نکنید و سعی کنیم دست در دست یکدیگر گذاشته و کشورمان را بسوی آینده ای بهتر ببریم وتسویه حسابهای سیاسی را بگذاریم برای بعد از انتخابات و فقط نمایندگان محترم ملت در مجلس نظارتشان را بیشتر کنند تا خدای نخواسته اتفاقات خاصی در هنگام رای گیری پیش نیاید. واگر چه دل ما از این کار آقای کردان خون است. ولی چه کنیم که مصالح ملی بالاترین است. انشالله که همه ما مصالح ملی را در این برهه از زمان مد نظر قرار دهیم. خدایا چنان کن تو پایان کار تو خشنود باشی وما رستگار . آمین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۶
در کدام قانون و کجایی جهان نوشته شده دکترای افتخاری واقعا به عنوان دکترا مورد قبول است از معنی ان معلوم است که افتخاری تا چندی پیش حتی وزارت علوم مدارک دکترای ترددی را هم قبول نداشت و باید دانشجو اگر واحد داشت در محل تحصیل پاس میکرد و اگر فقط تحقیق بود برای نوشتن تز خود باید هر ماه یکی دو بار با استاد راهنما مذاکره میکرد.
یادم است مهاتیر محمد دانشو به انگلیس اعزام نمی کرد چون میگفت از پیش مدرک آنها حاضر است حالا خود قاضی شوید که چه گذشته است. هر روز در سایتهای اینترنتی برای کاربران اخبار مربوط به مدارک اینترنتی فرستاده میشود که در مقابل پرداخت پول مدرک فرستاده میشود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۶
آقای کردان گفته است: "اين مدرک توسط فردي که خود را نماينده دانشگاه آکسفورد معرفي مي‌کرده، به دست من رسيده و من هم به محض آگاهي از مخدوش بودن مدرک از اين فرد شکايت کرده ام"!
به نظر شما مدرک دکترا، سیب زمینی یا پیاز است که همین جوری به دست یک نفر برسد یا اینکه پس از گذراندن واحدهای درسی مربوطه و دفاع از رساله، مدرک توسط دانشگاه مربوطه به خود فرد یا کسی که از طرف وی وکالت داشته باشد داده می شود؟!!! اگر گفته های ایشان درست باشد پس ایشان قصد خرید مدرک را داشته و البته سرش کلاه رفته است
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟