گردهمایی پیشکسوتان پرسپولیس/ استیلی در آغوش دنیزلی
تقدیر از دنیزلی، غفوری فرد و هدایتی
مسئولان باشگاه پرسپولیس در گردهمایی امروز پیشکسوتان این باشگاه از مصطفی دنیزلی، حسین هدایتی و حسن غفوری فرد تقدیر کردند.
کد خبر: ۲۲۹۰۷۹
| | 2187 بازدید
در حاشیه مراسم تقدیر از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس از برخی از پیشکسوتان این باشگاه و همچنین مصطفی دنیزلی، حسن غفوری فرد و هدایتی نیز تقدیر شد. محمد رویانیان دلیل تقدیر از هدایتی را زحماتی که وی برای پیشکسوتان پرسپولیس طی چند سال اخیر کشیده است عنوان کرد.
به گزارش مهر، دنیزلی نیز در جملاتی کوتاه گفت: من فکر می کنم جدیدترین فرد خانواده پرسپولیس باشم و به عنوان کوچکترین عضو باشگاه هدیه ای را که برای تقدیر به من داده شده را قبول کرده و از همه تشکر می کنم.
یکی از نکات جالب این مراسم رویارویی استیلی و دنیزلی با یکدیگر بود که همدیگر را در آغوش گرفته و به روبوسی پرداختند و لحظاتی نیز با یکدیگر گفتگو کردند. استیلی در این گفتگوی کوتاه برای دنیزلی آرزوی موفقیت کرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


