صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
از قهرمانی باارزش در کشتی فرنگی و آزاد تا فرار دوپینگی‌ها!

ورزش در هفته‌ای که گذشت

ورزش ایران در هفته گذشته به دو قهرمانی باارزش در کشتی فرنگی و آزاد دست یافت؛ افزون بر این که نایب قهرمانی دوومیدانی کاران رخدادهای خوب هفته را تا اندازه‌ای تکمیل کرد. در حالی این اتفاقات رقم خورد که ورزش کشورمان در بعد داخلی، شاهد تغییرات عمده‌ای بود و البته پرونده‏هایی که بدون صادر شدن رأی عادلانه مختومه و البته پرسش‌برانگیز اعلام شد.
کد خبر: ۲۲۸۸۷۷
| |
12306 بازدید
|
۲
در روزهاي تعطيل فوتبال، سوژه هفته همان سوژه گذشته بود. انتخابات فدراسيون فوتبال، تبرئه شدن دوپينگي‌هاي فوتبال، بازگشت شيث رضايي به تمرينات پرسپوليس همچنان روي جلد روزنامه‌هاي ورزشي و سایت‌های خبری نقش بست. دروازه‌بان خارجي پرسپوليس هم در تهران حضور پيدا كرد و... .

به گزارش «تابناک»، هرچند ورزش ایران در هفته رو به پایان، رویدادهای کمی داشت،‌ با رخدادهای بسیاری روبه‌رو شد؛ مانند تغییر و تحولات در رأس دو فدراسیون، به دست آوردن دو قهرمانی و نایب قهرمانی آسیایی و دوپینگی‌هایی که از محرومیت «در» رفتند.

اين قطع صدا، بلندترين فرياد بود!

وقتي عادل فردوسي‌پور در اتفاقي كم‌سابقه، رييس سابق فدراسيون دووميداني را به عنوان يك مهمان غيرفوتبالي روي خط برنامه‌اش آورد تا درباره صحنه‌گرداني وزارت ورزش در انتخابات اين فدراسيون ورزشي افشاگري كند، هيچ‌كس نمي‌توانست حدس بزند، همين تماس تلفني لحظاتي بعد به بزرگترين جنجال يكي از پرحاشيه‌ترين نودهاي سال تبديل خواهد شد. با وجود این، اراده‌اي نامرئي درست سر بزنگاه تماس تلفني با حسين جلالي را قطع كرد تا او نتواند از حوادث رخ داده در مجمع فدراسيون دووميداني سخن بگويد و از احتمال تكرار اين ماجرا در انتخابات فوتبال چیزی بگوید؛ نطق تلفني آخرين قرباني مداخله سياست در ورزش ايران، به عجيب‌ترين شكل ممكن!

فرار دوپینگی‌های لیگ برتری فوتبال از محرومیت!

نشست کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ برای رسیدگی به پرونده بازیکنان متخلف لیگ برتر یعنی امیرآبادی، پولادی و حسینی، یکشنبه گذشته برگزار شد، ولی بدون اعلام رأی محرومیت و تنها با ارایه اخطار کتبی برای محکومان به پایان رسید.

بر پایه اعلام این کمیسیون با توجه به اینکه بازیکنان لیگ برتری به واسطه استفاده از مکمل آلوده و بدون قصد دوپینگ مرتکب چنین تخلفی شدند، به اخطار کتبی و بدون دوره محرومیت محکوم شدند! این در حالی است که اعلام شده بررسی‌ها در مورد بازیکن لیگ دسته نخست که پرونده وی همزمان در این کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت، ادامه خواهد داشت.

ایران چگونه قهرمان آسیا شد؟

تیم ملی کشتی فرنگی ایران با به دست آوردن سه مدال طلای گیل نیرنگ، اخلاقی و علیزاده، یک مدال نقره بیابانگرد و یک مدال برنز محمد قربانی به مقام قهرمانی قاره کهن دست یافت، تیم‌های چین، کره جنوبی، قزاقستان و ژاپن به ترتیب در جایگاه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

قهرمانی کشتی ایران با پنج مدال طلا

تیم ملی کشتی آزاد ایران که به منظور حضور در رقابت‎های قهرمانی آسیا به کره‏ جنوبی سفر کرده بود، یکشنبه گذشته با پنج مدال طلا و عنوان قهرمانی به کار خود در این رقابت‏ها پایان داد؛ مهدی تقوی در وزن 66 کیلوگرم، صادق گودرزی در وزن 74 کیلوگرم، احسان لشکری در وزن 84 کیلوگرم، پرویز ‌هادی در وزن 120 کیلوگرم و حسن رحیمی در وزن 55 کیلوگرم ایران را در این رقابت‌ها صاحب مدال کردند. در وزن 60 کیلوگرم نیز مسعود اسماعیل‏پور صاحب مدال نقره شد.

دوومیدانی ایران نایب قهرمان آسیا شد

یکشنبه گذشته، یک عنوان آسیایی دیگر برای ورزش ایران و با نایب قهرمانی دوومیدانی کاران رقم خورد. در چهارچوب پنجمین دوره مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا تیم ملی ایران با مجموع هفت مدال (سه طلا، یک نقره، سه برنز) پس از چین در رده دوم آسیا ایستاد. مریم طوسی و رضا بوعذار در 400 متر و رضا قاسمی در 60 متر ملی‏پوشان طلایی ایران در این رقابت‏ها بودند. تنها مدال نقره ایران را لیلا رجبی در ماده پرتاب وزنه به دست آورد. حسن حیدرپور در 60 متر، امین قلیچی در 400 متر و سپیده توکلی در پنجگانه نیز صاحب مدال برنز شدند.

یک برکناری و دو انتصاب در فدراسیون جودو

در پی حواشی پدید آمده در رشته المپیکی جودو و نتایج ضعیف این تیم در رقابت‌های جهانی، به ویژه رقابت‌های کسب سهمیه المپیک، وزارت ورزش و جوانان تصمیم به تغییر در رأس این فدراسیون گرفت. در این رستا، دوشنبه گذشته، طی حکمی از وزیر وزارت ورزش و جوانان محمدعلی رستگار به عنوان سرپرست و به جای علیرضا امینی مسئولیت فدراسیون جودو را بر عهده گرفت.

سرپرست جدید فدراسیون جودو نیز در نخستین اقدام خود، پرافتخارترین جودوکار ایران یعنی آرش میراسماعیلی را به عنوان سرپرست نایب رئیسی این فدراسیون تا زمان برگزاری مجمع انتخاباتی معرفی و رستگار همچنین مسئولیت مدیریت تیم‎های ملی جودو را نیز به میراسماعیلی واگذار کرد.

صفایی از تیروکمان رفت، شجاعی آمد

دومین تغییراتی که در هفته جاری در فدراسیون‎ها ایجاد شد، مربوط به فدراسیون تیر و کمان و مدیریت این فدراسیون بود؛ بنابراین، سه شنبه گذشته، وزیر وزارت ورزش و امور جوانان پس از بر کنار کردن کریم صفایی از ریاست فدراسیون تیروکمان طی حکمی محمدعلی شجاعی را به عنوان سرپرست این فدراسیون معرفی کرد. شجاعی پس از رستگار و میراسماعیلی سومین فردی بود که در هفته گذشته حکم انتصاب گرفت.

یک ایرانی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی آسیا شد

نشست اعضای هیأت رئیسه فدراسیون پزشکی ورزشی آسیا سه شنبه گذشته در جزیره کیش با برگزاری انتخابات این فدراسیون پیگیری شد که طی آن محمد رازی، نایب رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی ایران به عنوان رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی آسیا برگزیده شد تا برای نخستین‎ بار یک ایرانی عهده‌دار این مسئولیت شود. در جریان این انتخابات، دکتر طلیعه آل نبی به عنوان نایب رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی آسیا ابقا شد؛ افزون بر اینکه دکتر لطفعلی پورکاظمی، رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی ایران به عنوان رئیس کمیسیون ضد دوپینگ و دکتر روشنک مرادی به عنوان رئیس کمیسیون علمی ـ آموزشی این فدراسیون برگزیده شدند.

 در لابلای خبرها

پرسپوليس: تمرين سرخپوشان براي بازي‌هاي آسيايي تيتر اصلي روزنامه باشگاه است.«زلزله استارت زد»؛ همايون بهزادي چشم انتظار دعاي هواداران است. سرطلايي پرسپوليس قرار است زير تيغ جراحي قرار گيرد. شيث رضايي در تمرينات تيم حضور پيدا كرد ولي چون دنيزلي اجازه تمرين به او نداده بود تمرين نكرد و تا جلسه بعدي استراحت كرد. رويانيان از كميته پزشكي و مسوولان فدراسيون خواست با مسببان دوپينگ برخورد كنند. چند روزي است، جمشيد زارع جايي روي جلد اين روزنامه ندارد.

با حضور هواداران پرسپوليس و استقلال در بازي مقابل الاتفاق باشگاه آبي‌پوش پايتخت ركورددار حضور بینندگان در مرحله پلي‌آف ليگ قهرمانان آسيا شد. رويانيان هدف اصلي پرسپوليس را اصولي كار كردن مي‌داند و چشم‌داشتي به جام‌هاي موجود ندارد. صدور اخطار كتبي براي چهار فوتباليست دوپينگي مانند روزنامه‌هاي ديگر تيتر آنها نيز هست.

رويانيان در مراسم تقدير از پيشكسوتان و تيم «ب» پرسپوليس گفته: «آن قدر جام مي‌گيريم كه همه خسته شوند».

مصطفي دنيزلي در شبكه تلويزيوني تركيه از محبوبيتش در ايران گفته و اينكه پرسپوليس را به گالاتاسراي و فنر باغچه ترجيح مي‌دهد.

دكتر‌ هاشميان با توبيخ بازيكنان دوپينگي به باقي بازيكنان ليگ هشدار مي‌دهد: «از امروز استفاده از اين داور دو سال محروميت دارد».

استيلي كه يكي، دو روزي است سروكله‌اش پيدا شده، نتايج دنيزلي را هم مانند نتايج به دست آمده توسط تيم خودش مي‌داند. علي پروين پس از چند روز يادش آمده: «مي‌خواستم به استقلالي‌ها سكه بدهم يادم رفت».

استقلال: به دست آوردن عنوان پرطرفداراترين تيم مرحله پلي‌آف ليگ قهرمانان، تيتر اصلي روزنامه باشگاه آبي است: «قدرت‌نمايي فوتبال ايران با لباس استقلال». در صفحه هشت يك يادداشت براي مجتبي جباري كار شده: «يك تشكر ويژه به تو بدهكاريم». چند خطي هم تقدير از ليدرها در كنار تقدير از مجتبي جباري كار شده است.

تمرين شيث با پرسپوليس سوال نودي‌ها را در برداشت: «آقاي رويانيان! مگر شيث اخراج نشده بود؟». محسن بنگر كه رابطه خوبي با كرانيكار برقرار كرده، به پرسپوليسي‌ها طعنه مي‌زند و مديريت ضعيف آنها در گذشته را به رخ مي‌كشد: «پرسپوليسي‌ها چگونه اين مربي را از دست دادند؟».

رابطه خوب نودي‌ها با تراكتورسازي و سرمربي اين تيم، باعث شده خيرخواهي قلعه‌نويي روي جلد نود برود: «سالي ده‌ها نفر را از زندان آزاد مي‌كند و تا به حال براي صد نفر عروسي گرفته». دهقاني به f16 عربستاني واكنش نشان داد: «بازيكنان ما هم شهاب سه را نشان دهند».

مطلب روزنامه الشرق قطر را آنها عينا به چاپ رسانده‌اند: «عقيلي فصل بعد در پرسپوليس بازي مي‌كند».

محمد دادگان بر این باور است كانديداهاي فدراسيون فوتبال براي خدمت نيامده‌اند.

عليرضا منصوريان از يك ماه ديگر سراغ پيشنهادهاي باشگاهي‌اش مي‌رود و احتمالا سال آينده، سرمربيگري تيمي را برعهده خواهد گرفت. عبدالله ويسي با بيان اينكه شايد فصل بعد در صبا نماند گفت: «اگر مرا دار مي‌زنند، بايد بعضي از مربيان را تيرباران كنند».

اشكان دژآگه هم براي حضور در تيم ملي اعلام آمادگي كرد تا داستان او با تيم ملي وارد فاز جديدي شود. تمرين پرفشار تيم ملي در دوبي از ديگر سوژه‌هاي روزنامه دولتي ورزشي كشور است.

شكل و شمايل جديد شيث رضايي، سوژه اصلي دیدنی‌هاست. شيث با آمدنش تمرين پرسپوليس را تحت‌الشعاع قرار داد.

رويانيان اعلام رأي دوپينگي‌ها و تأثير اين پديده به ورزش را چنين توضيح مي‌دهد: «ناپاكي ديگران ربطي به ما ندارد؛ بچه‌هاي ما پاكند».

محروميت سنگين خشايار محسني وضع فعاليت او در فوتبال ايران و ارجاع پرونده‌اش به مراجع قضايي از ديگر سوژه‌هاي دیدنی است.
درگيري در بازي واليبال كاله آمل و گيتي‌پسند اصفهان، اوضاع وخيم فضاي ديگر رشته‌ها را نشان مي‌دهد: «اسپري فلفل بازي واليبال را نيمه‌كاره گذاشت».
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
شاهین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
برنامه 90 سرقفلی حاجی....هروقت راجع به این تیم بحث میشه راحت میاد رو خط مثل این که حاجی تو 90 سرقفلی داره بیچاره سایر تیمها ...
کوروش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
فقط دو تا نمونه می گیرن بعد میگن اگه بیش از دوتا باشه نتیجه عوض میشه!!! تو همون دربی همه بازیکنای استقلال از اون پودر استفاده کرده بودن اینو هم مظلومی گفت هم دکتر تیمشون ولی بعضیا نشنیدن.فوتبال با این وضع هر روز از طرفداراش کم میشه
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...