شاگرد، سرمربي استاد!
سرمربي پيشين تيم ملي بوكس گفت: هيچ مشكلي با سرمربي جديد تيم ملي ندارم.
غلامرضا كريمي در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: بيش از 30 سال است در بوكس به عنوان مربي فعاليت ميكنم كه 10 سال آن را در تيم ملي بودم حال به عنوان مربي حال به عنوان سرمربي. هميشه علاقهمند و عاشق كار با مليپوشان بودم و پست برايم مهم نبوده است.
وي افزود: هيچ مشكلي با اصغر كاظمي سرمربي جديد تيم ملي ندارم. با توجه به مديريتي كه از او سراغ دارم، مطمئنم كه در كارش موفق خواهد بود. كاظمي كادر مربيگري خوبي را انتخاب كرده است كه نشان دهندهي دانش بالاي اوست.
سرمربي پيشين تيم ملي بوكس ادامه داد: كاظمي از شاگردان سالهاي گذشته من است كه سرمربي تيم ملي شده است. به اين چيزها توجهي ندارم و تنها به فكر خدمت به بوكس ايران هستم.
وي ادامه داد: از اينكه ديگر سرمربي تيم ملي نيستم، احساس آرامش و راحتي ميكنم. فضايي به دور از استرس كه برايم لذتبخش است. افتخار ميكنم كه مربي تيم باشم.


