صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هاشمي‌طبا:من هم مرتكب اشتباه شدم

کد خبر: ۲۲۸۵۶
| |
1320 بازدید

در آستانه انتخابات كميته ملي المپيك شك و شبهات و گمانه‌‏زني‌‏ها پيرامون انتخابات اعضاي هيات رئيسه و نحوه برگزاري انتخابات بيشتر شده است.

به گزارش ايلنا، در حالي كه با ورود محمد علي‌‏آبادي به عرصه انتخابات رياست كميته ملي المپيك تا حدود زيادي نحوه چينش كانديداها در ساير سمت‌‏ها مشخص شده و بسياري از كارشناسان بر اين باورند كه قبل از انجام راي‌‏گيري در روز هفتم آبان ، نفرات مورد نظر انتخاب شده و جايگاه‌‏ها مشخص شده است.

طبيعي است كه بر اساس قوانين موجود و اساسنامه كميته ملي المپيك، كفه ترازو همواره به سود سازمان تربيت بدني سنگيني مي كند و اين دوره نيز متمايز از گذشته نخواهد بود. در اين ميان تعدادي از كارشناسان اعتقاد ديگري دارند و آنها بر اين اعتقادند كه محمد علي‌‏آبادي كه تا حدودي از انتخاب خود به عنوان رئيس اطمينان دارد، عرصه رقابت را براي كانديداهاي ساير پست‌‏ها باز و آزاد گذاشته تا آنها بر اساس لياقت و شايستگي‌‏هايي كه دارند از مجمع راي اعتماد بگيرند.

با اين وجود چگونه مي توان پذيرفت كه به طور مثال براي پست دبيركلي يا خزانه‌‏داري فردي انتخاب شود كه همسويي چنداني با رئيس نداشته باشد؟ هر چند كه تمامي 33 نفري كه كانديدا شده اند به نوعي صد در صد مورد تائيد سازمان بوده و هستند اما در هر حال نمي توان تصور كرد كه همه آنها چشم بسته مطيع اوامر رئيس باشند. از اين رو نظريه فوق تا حدودي منتفي است و يقيناً براي ساير پست ها به غير از پست رياست هم هماهنگي هايي بين كانديداها و اعضاي مجمع با سازمان تربيت بدني بوجود آمده است.

سيد مصطفي هاشمي طبا، كه دو دوره رياست كميته ملي المپيك و دو دوره هم رياست سازمان تربيت بدني را بر عهده داشته در مورد انتخابات كميته ملي المپيك به ايلنا مي گويد: اعضاي مجمع همگي انسان هاي وارسته اي هستند و قطعاً اينگونه نيست كه فكر كنيم همه چيز از قبل تعيين شده است.

وي ادامه داد:‌ همواره اين نگراني بوده كه ممكن است اعضاي مجمع تهديد، تطميع و مورد سفارش واقع شوند اما من تصور مي كنم در نهايت اين وجدان‌‏هاي افراد است كه تعيين كننده نهايي خواهد بود.

هاشمي طبا ادامه داد: البته بايد تغييراتي در اساسنامه كميته ملي المپيك بوجود آيد تا افراد صاحب صلاحيت و واجد شرايطي كه عضو مجمع نيستند و مي خواهند كانديدا شوند بتوانند به اين عرصه وارد شوند. چرا كه بحث حضور يا عدم حضور اميررضا خادم اين فكر را در ذهن من ايجاد كرد كه اگر اساسنامه در اين مورد اصلاح شود بسيار مطلوب تر خواهد بود.

رئيس اسبق كميته ملي المپيك افزود: يك ايراد اساسي ديگري كه وجود دارد و من خودم در زمان رياستم بر سازمان ورزش اين اشتباه را مرتكب شدم بحث معرفي چهار نفر از خبرگان سازمان تربيت بدني به مجمع است كه من آن موقع اشتباه كردم و نتوانستم چهار كارشناس خبره را به مجمع معرفي كنم و فكر مي كنم همين امروز هم اين اشتباه از سوي رئيس فعلي سازمان ورزش تكرار شده و چهار نفري كه به عنوان نماينده سازمان معرفي شده اند، در حد و اندازه هاي يك خبره و كارشناس ورزشي نيستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟