صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دريافت تصاوير تله‌متري از ماهواره نويد

کد خبر: ۲۲۸۱۰۸
| |
2495 بازدید

رييس سازمان فضايي ايران از دريافت تصاوير تله‌متري ماهواره نويد علم و صنعت خبر داد و گفت: اين تصاوير به زودي در اختيار عموم قرار مي‌گيرد تا بتوان از چنين ظرفيت‌هايي استفاده كرد.

به گزارش ایسنا ، دكتر فاضلي كه در يازدهمين كنفرانس انجمن هوافضاي ايران در دانشگاه هوايي شهيد ستاري سخن مي‌گفت، اظهار كرد: پرتاب موفقيت‌آميز ماهواره نويد يكي از دستاوردهاي مهم و قابل توجه جمهوري اسلامي ايران در زمينه‌ هوا فضا بوده كه بيش از تصورات عمل كرده و تمام سيستم‌هاي آن به صورت موفق و فعال كار مي‌كند.

وي با بيان اين كه پرداختن به موضوع فضا همواره آرزوي بشر بوده و در فطرت انساني علاقه به شناخت نقاط دوردست از سوي پروردگار به وديعه گذاشته شده است، خاطرنشان كرد: كشورهاي جهان حساب ويژه‌اي براي فعاليتهاي خود در زمينه‌ هوا فضا باز كرده‌اند و موضوعات و فناوري‌هاي فضايي را به عنوان مقوله‌اي مهم و استراتژيك مد نظر قرار داده‌اند.

رييس سازمان فضايي ايران در پايان تصريح كرد: سازمان فضايي ايران با پيش بيني زيرساخت‌هايي از نظر مطالعات علمي و پژوهشي درصدد مديريت فعاليت‌هاي انجام شده در اين زمينه و يكپارچه‌سازي آنها با تعريف راهبردي مشخص است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟