صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کعبی: دنیا به نفت ایران نیاز دارد

کد خبر: ۲۲۸۰۱۶
| |
1987 بازدید

عبداله کعبی با اشاره به قطع صادرات نفت ایران به فرانسه و انگلیس، اظهار کرد: این اقدام وزارت نفت نشان می‌دهد که ایران از هیچ تحریم و تهدیدی واهمه ندارد.

به گزارش خانه ملت نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در تحریم‌ها ما کمتر آسیب می‌بینیم و بیشتر کشورهای تحریم‌کننده متضرر می‌شوند، افزود: نفت کالای ارزشمندی است که خریداران زیادی دارد و هرچه بیشتر بماند و کمیاب‌تر شود، گرانتر خواهد شد.

وی ادامه داد: درواقع ارزش نفت از ذخایر طلا نیز بیشتر است، از سوی دیگر ایران به اندازه کافی مشتری‌های خود را دارد و نیازی به خرید انگلیس و فرانسه ندارد.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس هشتم، با تاکید بر اینکه ایران بازار خود را در فروش نفت دارد، تصریح کرد: دنیا به نفت ایران نیاز دارد، در صورتی که ما نیازمند مشتری نیستیم، اگر رویکرد دنیا اصلاح نشود زیان‌های جدی می‌بینند.

به گفته کعبی در تمام این سال‌ها ثابت شده تحریم‌ها برای ما فرصت و بهره بوده؛ زیرا باعث افزایش و تقویت خودباوری و توانایی‌مان شده است.

علیرضا نیکزاد رهبر اعلام کرد: صادرات نفت‌خام به شرکت‌های انگلیسی و فرانسوی متوقف شده است.

وی با تاکید بر اینکه پیش‌تر وزیر نفت در نشست خبری خود بر احتمال قطع صادرات نفت‌خام به برخی کشورهای اروپایی تاکید کرده‌ بود، افزود: در پی اعلام رسمی وزارت امور خارجه، وزارت نفت نیز از تحویل نفت‌خام به شرکت‌های انگلیسی و فرانسوی خودداری کرده است.

 

سخنگوی وزارت نفت با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران مشکلی در فروش و صادرات نفت‌خام به مشتریان ندارد، یادآور شد: ما مشتریان نفت خود را داریم و موارد جایگزین برای فروش نفت این شرکت‌ها در نظر گرفته شده است و نفت‌خام صادراتی را به‌جای شرکت‌های انگلیسی و فرانسوی به مشتریان جدید تحویل خواهیم داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟