ماجرای ریاست هاشمی بر مجلس اول

کد خبر: ۲۲۷۹۳۷
| |
31017 بازدید
حجت​الاسلام قربانعلی دری نجف​آبادی بخشی از خاطراتش از دوره نمایندگی در نخستین مجلس شورای اسلامی را در صداوسیما تشریح کرد.

به گزارش خبرآنلاين، اين نماينده مجلس اول شوراي اسلامي در برنامه «عبور از بحران» با اشاره به تغيير نام مجلس شوراي ملي به مجلس شوراي اسلامي در آن دوره، گفت: پس از موضوع تغيير نام مجلس، وقتي بحث رياست مجلس مطرح شد، من و نمايندگان هم نظر و موضع با ما، معتقد بوديم که بهترين گزينه رياست، آيت​الله خامنه​اي هستند.

وي با اشاره به ديدار جمعي از نمايندگان آن دوره با آيت​الله خامنه​اي به منظور در ميان گذاشتن طرح اين موضوع با ايشان ادامه داد: ايشان متواضعانه اين پيشنهاد را نپذيرفتند و گفتند چون نماينده امام (ره) در ارتش هستند و مسئوليت​هاي ديگري بيرون از مجلس دارند، شايد بهتر باشد که آقاي هاشمي رئيس مجلس شود. اينگونه بود که رياست مجلس اول با راي نمايندگان به آقاي هاشمي رفسنجاني واگذار شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی