صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رژیم اسرائیل خواهان تشدید تحریم ایران شد

کد خبر: ۲۲۷۷۹۶
| |
4072 بازدید

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی در شهر توکیو خواهان تشدید تحریم‌ها علیه ایران شد.

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، «ایهود باراک» در کنفرانسی مطبوعاتی در شهر توکیو گفت: باید به اعمال تحریم‌ها علیه ایران سرعت دهیم.

وی در اظهارات خود مدعی شد: «جامعه بین المللی باید ایرانی‌ها را وادار به پرسیدن این سوال کند که آیا آماده پرداختن هزینه انزوا هستندیا باید تصمیم به پایان دادن به تلاش‌های هسته‌ای خود بگیرند؟»

باراک گفت: جهان باید تحریم‌ها را قبل از ورود ایرانی‌ها به مرحله مصونیت تشدید کند.

برپایه این گزارش، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیش از این عبارت «منطقه مصونیت» را در اشاره به مرحله‌ای بکار برده بود که در آن برنامه هسته‌ای ایران دربرابر هرگونه حمله‌ای مصون می‌شود.

براساس این گزارش، باراک به طور مستقیم درباره مقاله «لئون پانتا» وزیر دفاع آمریکا در روزنامه واشنگتن پست که در آن گفته بود احتمالی قوی وجود دارد که اسرائیل عملیاتی نظامی را در تابستان آینده علیه تاسیسات هسته‌ای ایران انجام دهد، اظهار نظر نکرد.

باراک به این گفته اکتفا کرد که به طور قطع حمایت آمریکا از اسرائیل در سایه ریاست جمهوری باراک اوباما بسیار عمیق بوده است.

او گفت: ما همچنان در مرحله تحریم‌ها هستیم که امیدواریم شدید‌تر باشد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی افزود: وقتی می‌گوییم که ما هیچ گزینه‌ای را از نظر دور نمی‌داریم، ما در این گفته جدی هستیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟