صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزئيات تغيير محاسبه حقوق بازنشستگان

سیستم محاسباتی سازمان تامین اجتماعی به صورتی است که به طور خودکار از حالت میانگین 2 سال به 5 سال تغییر می‌یابد که در این مورد کارگران بسیار متضرر خواهند شد.
کد خبر: ۲۲۷۳۷۷
| |
15523 بازدید

رئیس شورای اسلامی کار صنایع ریخته گری ایران گفت: اجرای ماده 31 قانون برنامه توسعه پنجم در خصوص محاسبه حقوق بازنشستگی به شدت كارگران را متضرر خواهد كرد.

داوود میرزایی در گفتگو با خبرنگار ایلنا در توضيح ماهيت ماده 31 قانون برنامه پنجم افزود: در صورتي که نرخ رشد حقوق و دستمزد اعلام ‌شده بيمه‎شدگان در دو سال آخر خدمت آنها بيش از نرخ رشد طبيعي حقوق و دستمزد بيمه‎شدگان باشد و با سال‌هاي قبل سازگار نباشد، مشروط بر آن که اين افزايش دستمزد به دليل ارتقاء شغلي نباشد، صندوق بيمه‎اي مکلف است برقراري حقوق بازنشستگي بيمه‌شده را بر مبناي ميانگين حقوق و دستمزد پنج سال آخر خدمت محاسبه و پرداخت نمايد.

او در ادامه خاطر نشان کرد: اگر این افزایش غیر متعارف دستمزد بیش از 5 درصد باشد برای محاسبه حقوق بازنشستگی میانگین حقوق 5 سال را مد نظر قرار می‌دهند که این موضوع بسیار برای کارگران زیان بار خواهد بود چرا که با کاهش حقوق مواجه می‌شوند.

میرزایی ادامه داد: در این ماده همچنین آمده است که اگر در دو سال آخر فعالیت کارگر از حالت عادی به شیفت تبدیل شود،10 تا 15 درصد بابت حق شیفت به حقوق افزوده مي‌شود.

او با انتقاد به اینکه سیستم محاسباتی سازمان تامین اجتماعی به صورتی است که به صورت خودکار از حالت میانگین 2 سال به 5 سال تغییر می یابد که در این مورد کارگران بسیار متضرر خواهند شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟