صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خودکشی زوج جوان به دلیل مشکلات مالی

کد خبر: ۲۲۷۲۵۸
| |
7494 بازدید

یک زوج یونانی به سبب بروز بحران مالی تصمیم به خودکشی گرفتند.

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از یورونیوز، بحران اقتصادی یونان و فشارآن براقشارمختلف جامعه این کشور به قدری زیاد شده که یک زوج جوان آتنی را به فکر خودکشی انداخت.

این دو کارمند جوان یک شرکت دولتی که بدلیل سیاستهای ریاضتی دولت یونان دستمزدشان کاهش پیدا کرده و درآستانه اخراج ازمحل کارشان قرار گذفتند، در اعتراض به این وضعیت و به قصد خودکشی، خود را از پنجره محل کارشان واقع در طبقه دوم ساختمان آویزان کردند.

ماموران امنیتی که پیش تر همسر این خانم را متقاعد کرده بودند از تصمیمش منصرف شود، پنج ساعت بعد ازانتشار تصاویر مربوطه موفق شدند او را نیزاز تصمیم خود منصرف و به داخل ساختمان هدایت کنند.
سیاستهای ریاضتی آتن و کاستن ازهزینه های دولت، نرخ بیکاری دراین کشور در آستانه ورشکستگی را به بیست و یک درصد رسانده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟