صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توزیع 25 هزار تن گوشت 8800 تومانی

کد خبر: ۲۲۶۸۰۶
| |
2670 بازدید
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: با توزیع 25 هزار تن گوشت وارداتی و عرضه دام‌‌پروری سیستان و بلوچستان از هفته آینده قیمت گوشت کاهش می‌یابد.
 
 علی‌اصغر ملکی در گفت‌وگو با فارس، قیمت یک کیلوگرم گوشت گوسفندی را 17هزار و 500تومان عنوان کرد که با  10 درصد سود به قیمت حدود 19 هزار و 500 تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

 رئیس اتحادیه  گوشت گوسفندی افزود: با واردات 25 هزار تنی گوشت از برزیل و همچنین عرضه دام پروار شده در منطقه سیستان و بلوچستان که بحث قرنطینه آن تمام شده است قیمت گوشت کاهش می‌یابد.

 ملکی افزود: مرکز پشتیبانی امور دام گوشت را وارد کرده و از روز شنبه آینده توسط این شرکت توزیع می‌شود.

 وی افزود: گوشت‌های وارداتی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تعاونی‌ها و بخشی نیز توسط اتحادیه در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

 رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی قیمت هر کیلوگرم گوشت منجمد وارداتی را 8 هزار و 400 تومان به طور عمده و 8 هزار و  800 تومان برای مصرف‌کننده عنوان کرد.

 وی اظهار امیدواری کرد که با توزیع گسترده گوشت قیمت گوشت گرم نیز کاهش یابد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی