صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گروگانگيری در يكی از ادارات ايلام

کد خبر: ۲۲۶۴۲۵
| |
3199 بازدید

فرمانده انتظامي استان ايلام علت گروگانگيري صبح روز گذشته که در يکي از ادارات کل استان رخ داد را موضوع شخصي اعلام كرد و گفت: عامل اين گروگانگيري دستگير شد.

به گزارش ايسنا، امير حيدرعباس‌زاده دراين‌باره گفت: در ساعت 10 صبح روز يكشنبه فردي با در دست داشتن يک قبضه اسلحه سه نفر را در ساختمان يکي از ادارات شهر ايلام گروگان گرفته بود كه با اطلاع پليس از اين واقعه اکيپ‌هاي ويژه‌اي به همراه کارشناسان مرکز مشاوره معاونت اجتماعي نيروي انتظامي در محل حاضر و اقدامات امنيتي و عمليات رهايي گروگان‌ها را آغاز کردند.

فرمانده انتظامي استان ايلام ادامه داد: در بررسي اوليه پليس مشخص شد انگيزه اين فرد انتقام‌جويي بوده و اختلاف شخصي با يکي از کارکنان آن اداره باعث اين اقدام شده است.

عباس‌زاده با بيان اينكه پس از گذشت پنج ساعت پليس با انجام اقدامات پليسي و رواني گروگانگير را از محل گروگانگيري بيرون کشاند، گفت: ماموران پليس متهم را دستگير و سه گروگان را آزاد كردند.

وي با اشاره به پايان گروگانگيري در ساختمان اين اداره اضافه‌کرد: در اين عمليات ضمن دستگيري فرد گروگانگير يک قبضه اسلحه و تعدادي فشنگ نيز از وي کشف و ضبط شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟