صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دايي و كريمي در رختكن آشتي كردند

اعضاي هيئت مديره پرسپوليس در رختكن از اين اقدام سرمربي تيم ملي استقبال كردند.
کد خبر: ۲۲۶۰۰
| |
16524 بازدید

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با حضور در رختكن پرسپوليس با علي كريمي آشتي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي براي تماشاي مسابقه تيم هاي پرسپوليس و برق شيراز پس از گذشت 20 دقيقه از زمان مسابقه وارد ورزشگاه آزادي شد و از نزديك اين ديدار را تماشا كرد.
دايي بين دو نيمه همراه با اعضاي هيئت مديره پرسپوليس راهي رختكن سرخ پوشان شد و پس از روبوسي با علي كريمي و افشين قطبي به همه اختلافات پايان بخشيد.
اعضاي هيئت مديره پرسپوليس در رختكن از اين اقدام سرمربي تيم ملي استقبال كردند.

هواداران پرسپوليس با ديدن دايي در ورزشگاه آزادي رفتار دو گانه اي با وي داشتند. آنها ابتدا با سر دادن شعارهايي كريمي را برتر از دايي دانستند؛ اما در ادامه واكنش‌ آنها تغيير كرد و پس از تشويق دايي از وي خواستند كريمي را بار ديگر به اردوي تيم ملي دعوت كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United States
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۱
این بزرگ منشیآقای دایی مربی تیم ملی و آقای کریمی بازیکن ارزشمند را به همه آنانی که برای اعتلای نام ایران از مرزهای غرور کاذب عبور کرده و از خود گذشتگی می نمایند را تبریک گفته و امیدوارم این نوع رفتار در کلیه شئون جامعه رواج یافته تاصرف نظر از عقاید و سلیقه ها با هم ایرانی مقتدر و سربلند و آباد بسازیم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۱ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۲
شكر خدا كه آقاي دايي با اتخاذ روشي كه شايسته بزرگان است به اختلافات قديمي با اقاي قلعه نويي و آقاي كريمي پايان داد.اميدورام ايشان با مايلي كهن نيز اشتي كند و موضوع را پايان دهند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۲
چه جای خوبی!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۳
اقاي دايي چه قهر باشي چه اشتي يك سروگردن از كريمي بالاتري. كريمي را به تيمت راه نده چون فقط اسم دركرده
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟