صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگيری مامورنمای عتيقه‌فروش در اردبیل

کد خبر: ۲۲۵۹۶۵
| |
3578 بازدید

رييس پليس آگاهي استان اردبيل از دستگيري چهار نفر كه با معرفي خود به عنوان مامور اقدام به اخاذي از خريداران اشياء عتيقه كرده بودند، خبرداد.

به گزارش ايسنا، سرهنگ عالي‌زاده در تشريح جزئيات اين خبر گفت: فردي با مراجعه به پليس آگاهي مدعي شد چندي قبل شخصي در تماس تلفني با وي گفته تعدادي اشياء عتيقه پيدا كرده و قصد فروش آنها را دارد.

رييس پليس آگاهي استان اردبيل با اشاره به اظهارات شاكي ادامه داد: متهم با ارسال چند قطعه عكس از اشياء زيرخاكي اعتماد وي را جلب كرده و قرار شده در ازاي دريافت مبلغ 500 ميليون ريال تعداد از اشياء عتيقه را به وي بفروشد كه هنگامي كه شاكي با خودروي شخصي‌اش در حال حركت به سمت محل قرار بوده ناگهان يك دستگاه خودروي پژو با چهارسرنشين وي را متوقف كرده و با ناميدن خود به عنوان مامور شاكي را مورد ضرب و شتم قرار داده و پس از سرقت 500 ميليون ريال وجه نقد از محل متواري شده‌اند.

عالي‌زاده با بيان اينكه كاراگاهان پليس آگاهي پس از شنيدن اظهارات شاكي تحقيقات خود را براي شناسايي و دستگيري چهار مامورنماي سارق آغاز كرده‌اند، خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه پس از وقوع سرقت خبري از فروشنده اشياء عتيقه نشده بود كارآگاهان متوجه شده‌اند رابطه‌اي ميان اشياء عتيقه و زورگيري در ميانه راه است كه در همين راستا تصاوير مجرمان سابقه‌دار به رويت شاكي رسيد كه چهار تن از آنان شناسايي شدند.

به گزارش ايسنا، رئيس پليس آگاهي استان اردبيل افزود: كارآگاهان با طرح‌ريزي يك عمليات تعقيب و مراقبت چند روزه متهمان را دستگير و به پليس آگاهي منتقل كردند.

به گفته وي در تحقيقات و بازجويي‌هاي به عمل آمده از چهار متهم دستگيرشده آنان اعتراف كردند با طرح نقشي مالباخته را به طمع انداخته و در موقعيت مناسبت با جعل عنوان مامور از وي زورگيري كرده‌اند.

به گفته رئيس پليس آگاهي استان اردبيل متهمان در بازجويي‌هاي خود هرگونه خريد و فروش اشياء تاريخي را انكار كرده بودند اما كارآگاهان كه احتمال مي‌دادند حرفه اصلي آنان قاچاق اموال فرهنگي ‌باشد اقدام به بازرسي دقيق از مخفي‌گاه آنان كرده كه در اين بازرسي 135 قلم اشياء عتيقه زيرخاكي كه بطرز بسيار ماهرانه‌اي مخفي شده بود را كشف و ضبط كردند.

عالي‌زاده با بيان اينكه اموال عتيقه مكشوفه به سازمان ميراث فرهنگي تحويل داده شد، اظهار كرد: كارشناسان اين سازمان پس از بررسي اين اقلام اعلام كردند كه اشياء مكشوفه مربوط به دوران آهن و هزاره پيش از ميلاد است و قدمتي سه هزار ساله دارند.

وي گفت: متهمان پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني روانه دادسرا شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟