صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تمرين پرسپوليس در هواي آفتابي برگزار شد

تشويق كريمي و پولادي از سوي دنيزلي

تيم فوتبال پرسپوليس با حضور تمام نفراتش روز شنبه تمرين كرد.
کد خبر: ۲۲۵۹۲۸
| |
4363 بازدید
 تيم فوتبال پرسپوليس تمرين روز شنبه خود را بر خلاف روزهاي قبل در هواي آفتابي ورزشگاه درفشي‌فر برگزار كرد.

به گزارش ايسنا، در اين تمرين همه بازيكن‌هاي تيم پرسپوليس حضور داشتند. وحيد هاشميان تنها بازيكني بود كه در تمرين‌هاي گروهي شركت نكرد و اختصاصي كار كرد.

شاگردان مصطفي دنيزلي پس از صحبت‌هاي سرمربي خود چند دقيقه تمرين آقا وسط را انجام دادند و پس از آن به دو گروه تقسيم شده و تمرين حمله به دفاع را انجام دادند.

در بخش پاياني تمرين، بازيكنان پرسپوليس در قالب دو گروه زرد و مشكي به بازي فوتبال پرداختند كه در اين بازي علي كريمي، مازيار زارع و مهرداد پولادي عملكرد بهتري نسبت به ساير بازيكنان داشتند و تلاش آنها تحسين‌هاي مكرر دنيزلي را به همراه داشت كه به زبان فارسي به آن‌ها مي‌گفت "آفرين".

پرسپوليس كه بازي قبلي خود مقابل فجر سپاسي را واگذار كرده چهارشنبه اين هفته بايد در قم به مصاف صبا برود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟