«نگاه شما»: لجبازی شهرداری و اداره برق
بهرام حمیدی شهروند تهرانی در مطلب ارسالی برای «نگاه شما» نوشته است:
بالاخره پس از دو هفته پیگری موفق شدم تا اداره برق را متقاعد کنم که برای تغییر پست برق در حال اتصال، به خیابان شهید کبکانیان تشریف بیاورند.
مأموران اداره برق، محل اتصال برق را در چند متری پست برق و زیر زمین تشخیص دادند و قرار شد تا پس از کنترل زمین، کابل ها را ترمیم کنند. به نظر آنها اوضاع چندان هم بد نبود که خبر آمد شهرداری منطقه با کندن زمین پای پست مخالفت کرده است.
ظاهرا بهانه شهرداری برای مخالفت با کندن زمین، پرداخت نشدن عوارض آسفات مجدد بود.
سرانجام پس از کش و قوس های فراوان، مأموران شهرداری ابزار و وسایل اکیپ امداد برق را ضبط کرده و با خود بردند.
مأموران اداره برق هم در پاسخ به این اقدام، برق خیابان منتهی به ساختمان اداری شهرداری که مشرف به پست خراب هم هست را قطع کردند و در این بین ما ماندیم و بیست ساعت بی برقی!



مخاطبان محترم می توانند مطالب دلخواه خود را در موضوعات مختلف، به آدرس negaheshoma@tabnak.ir ارسال نمایند.
مخاطبان محترم برای ارسال مطالب خود باید چند نکته را در نظر داشته باشند:
1. این قالب جدید برای ارائه و معرفی «نگاه بییندگان به تمام موضوعات» می باشد.
2.مطالب اختصاصی یا گردآوری شده می تواند در قالب: ایده ، فیلم، عکس، گزارش تحلیلی، گزارش خبری، کاریکاتور و... باشد.
3. مطالب ارسال شده حتی الامکان با ذکر نام و نام خانوادگی فرستنده باشد.
4. موارد ارسالی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین جاری نداشته باشد.
5. مطالب ارسالی به زبان و فونت فارسی باشد.
6.مطالب ارسال شده حتی الامکان حاوی اطلاعات دقیق باشد.
مشخصات فنی
1. از ارسال تصاویر در متن فایلهای word خودداری شود.
2. حجم فایل تصویری ارسالی( به صورت gif یا jpg ) بیشتر از 5 مگابایت نباشد.
3. حداکثر حجم فایل صوتی یا ویدیو پنجاه مگابایت باشد. (نوع فایل: wmv, flv, wav, mp3, wma)
بنده نيز در تجربه مشابه در شهر قم هفته ها بين شهرداري و اداره برق در رفت و آمد بودم و پس از مكاتبات و هزينه هاي بسيار تير برق وسط كوچه نصب شد و در آينده بايد با كلي گرفتاري و هزينه مجدد اين تير برق به كنار كوچه جابجا شود. دود اين ناهماهنگيها هم در چشم مردم و به قيمت ضايع شدن بيت المال است.
اقا وسط سه در ورود ی کوجه ماتیر برق وجود دارد در مراجعه به شرکت بر ق فرمودند باتوجه به وضعیت موجود حتما شهرداری هزینه انتقال را از صاحب پروانه اخذ نموده به شهرداری مراجعه ودرخواست جابجایی کنید .پس از مراجعات مکرر به شهرداری فرمودند که فقط شما نیستید در شهر تبریز صد ها مورد مثل شما مشگل دارند جلسه ای خواهیم داشت با برقی ها و موارد را حل خواهیم نمود .حالا دوسال واندی گذشته وما مشگل مان حل نشده .قابل توجه شهرداری تبریز عزیز وگرامی .




