صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رييس پليس آگاهي ناجا خبرداد:

شناسايي عوامل دلالي سكه و ارز

کد خبر: ۲۲۵۳۳۰
| |
14086 بازدید

رييس پليس آگاهي ناجا از شناسايي عوامل پشت پرده در دلالي سكه و ارز خبر داد و گفت: تعدادي از دلالان سكه و ارز كه پس از گرفتن تعهد نيز به كار خود ادامه داده‌اند جمع‌آوري و دستگير شده‌اند.

به گزارش ايسنا ‌سردار سيد ابوالحسن بتولي در حاشيه دومين جشنواره ملي جوان سرباز از دستگير دلالان سكه و ارز خبر داد و همچنين درباره برخورد پليس با دلالان سكه و ارز خاطرنشان كرد: با توجه به تصميمات دولت و مقامات اقتصادي قرار شد پليس گوشه‌اي از كار را انجام دهد كه آن برخورد با دلارفروشان بود.

شناسايي عوامل پشت پرده در دلالي سكه و ارز

بتولي با بيان اينكه اكثر اين افراد شناسايي و توجيه شده‌اند، گفت: تعدادي از آنان كه پس از گرفتن تعهد نيز به كار خود ادامه داده‌اند جمع‌آوري و دستگير شده‌اند.

وي افزود: متاسفانه برخي از اين افراد همچنان به فعاليت خود ادامه مي‌دهند كه اين افراد نيز شناسايي شده‌اند.

به گفته بتولي پليس در صدد است عوامل پشت پرده اين جريانات كه با شيوه‌هاي مختلف اقدام به اين كار مي‌كنند را شناسايي و برخورد لازم را با آنان انجام دهد.

به گزارش ايسنا، رييس پليس آگاهي ناجا در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر اقدام برخي صراف‌ها در تعطيل‌كردن واحد صنفي خود و فروختن سكه و ارز در بازار آزاد اظهار داشت: ما در حال بررسي هستيم كه پشت اين ماجرا چه چيزي بود و اينكه آيا خودشان آن را توزيع مي‌كنند يا از جاي ديگري مي‌آورند كه اگر از جايي ديگر مي‌آورند از كجا بوده است.

بتولي تاكيد كرد: سعي مي‌كنيم با كنترل اين بخش به كنترل بازار سكه و ارز و اقتصاد كشور كمك كنيم.

وي با اشاره به راه‌اندازي مراكز مشاوره‌اي از سوي پليس گفت: متاسفانه كلاهبرداران و شيادان با توجه به شناخت از مشكلات مردم به شكل‌هاي مختلفي از آنان كلاهبرداري مي‌كنند كه در بعضي از اين موارد از فردي كه قصد خريد زمين يا ملكي را داشته است كلاهبرداري مي‌كنند و با قرار دادن فرصت كاذب در اختيار آنان زميني كه در كار نبوده را به آنان مي‌فروشند.

وي هدف از راه‌اندازي مراكز مشاوره‌اي از سوي پليس را پيشگيري از اقدامات مجرمانه عنوان كرد و گفت: سعي مي‌كنيم در اين مراكز به افراد يا حتي سازمان‌هايي كه اطلاعات لازم در زمينه‌ها مرتبط را ندارند، آگاهي دهيم.

بتولي گفت: با توجه به اختيارات ناجا و اختياراتي كه به شكل قانوني به دنبال كسب آن هستيم سعي مي‌كنيم در گام‌هاي بعدي به عنوان كارگاه خصوصي از وقت اضافه نيروهاي زبده كه بعضي از آنها پيش‌تر در ناجا مشغول خدمت بوده‌اند، استفاده كنيم.

به گفته وي فعاليت كارآگاهان خصوصي در چارچوب قانون و كمك به پليس و جامعه خواهد بود.

رييس پليس آگاهي ناجا با بيان اينكه شرايط پذيرش و ويژگي‌هاي اين افراد به زودي اعلام خواهد شد، ابراز اميدواري كرد كه با كمك گرفتن از اين افراد بتوان به پليس در انجام ماموريت‌ها و رسيدگي به پرونده‌هايي كه تاكنون حل نشده است، كمك كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟