ژاپن طي2سال آينده مقصد16درصد از گردشگران جهاني
با وجود وقوع زلزلهي مرگبار در ژاپن، اين كشور همچنان در جمع مقاصد برتر گردشگري آسيا و اقيانوسيه قرار دارد.
به گزارش ایسنا، كشور ژاپن كه در سال جديد ميلادي ميزبان 9 ميليون گردشگر از كشورهاي مختلف دنيا خواهد بود، طبق بررسيهاي جديد طي دو سال آينده مقصد 16 درصد از گردشگران جهاني خواهد بود.
نتايج نظرسنجي يك موسسهي معتبر گردشگري از 11 هزار مسافري كه طي دو سال آينده قصد سفر به كشورهاي مختلف جهان را دارند، نشان ميدهد، ژاپن همچنان از نگاه گردشگران در جمع يکي از مقاصد برتر گردشگري آسيا و اقيانوسيه قرار دارد.
به گزارش تراول ديلي، دولت ژاپن قصد دارد با اجراي سياستهاي ويژه و ارائه تسهيلات مالي به فعالان صنعت گردشگري، تعداد گردشگران اين كشور در سال جاري ميلادي را تا 9 ميليون نفر افزايش دهد.
ژاپن در سال 2010 ميزبان هشت ميليون و 600 هزار گردشگر از نقاط مختلف دنيا بود، اما در سال 2011 و با وقوع زلزله مرگبار و سونامي، اين كشور با كاهش 27 درصدي گردشگران مواجه شد و تنها شش ميليون و 200 هزار گردشگر به اين كشور سفر كردند.
البته با لغو محدوديتها براي ساکنان مناطق اطراف نيروگاه هستهاي فوکوشيما، كارشناسان آيندهي پيش روي صنعت گردشگري ژاپن را روشن ميبينند و مسوولان صنعت گردشگري اين كشور نيز قصد دارند با جذب گردشگر از دو كشور پرجمعيت چين و هند، صنعت گردشگري اين كشور را به روزهاي خوب آن بازگردانند.
قرار است در ماههاي آتي جاذبههاي گردشگري ژاپن در شبكههاي تلويزيوني هند معرفي شوند و براي جذب گردشگر از كشورهاي عربي حوزهي خليج فارس نيز برنامهريزي شده است.



