صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توليد 10.5ماهه برق اعلام شد

کد خبر: ۲۲۵۲۸۵
| |
2002 بازدید

توليد برق کشور از ابتداي امسال تا پايان دومين هفته بهمن ماه جاري به حدود 211 هزار و 800گيگاوات ساعت رسيد.

به گزارش ایسنا، بر اساس آمارهاي منتشر شده از سوي وزارت نيرو، از مجموع انرژي توليدي داخل کشور از ابتداي سال جاري تاکنون 201 هزار و 285 گيگاوات ساعت به واحدهاي حرارتي و 10 هزار و 586گيگاوات ساعت به واحدهاي برق آبي اختصاص داشته است.

اين در حالي است كه در اين مدت، توليد نيروگاه‌هاي حرارتي در مقايسه با دوره مشابه پارسال 0.03درصد کاهش و توليد نيروگاه‌هاي برق آبي 21.5درصد افزايش يافته است.

به گزارش ايسنا، ميزان انرژي تامين شده نيز امسال در دوره مورد بررسي افزون بر 215هزار و 96.2گيگاوات ساعت گزارش شده است که اين ميزان يک درصد در مقايسه با زمان مشابه پارسال افزايش نشان مي‌دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟