صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بردگي جنسي زن و مرد نمي‌شناسد!

مردان در كل حدود ‌١٠ درصد از قربانيان تجاوز را در آمريكا تشكيل مي‌دهند و در واقع بقيه اين آمار، مربوط به زنان است.
کد خبر: ۲۲۵۲۴۷
| |
22302 بازدید

درحالي که دولت آمريکا همواره دولت‌هاي مخالف خود را به ترويج خشونت عليه زنان و نقض حقوق آنها در کشورهايشان متهم مي‌کند، گزارش‌هاي مؤسسات حقوق بشري مردم ‌نهاد آمريکايي نشان مي‌دهد که اين اتفاق در ابعاد بسيار وسيع‌تري در ايالات متحده رخ مي‌دهد و سياست‌هاي فرهنگي دولت به اين موضوع دامن مي‌زند.

به گزارش ايسنا، يکي از بدترين موارد خشونت عليه زنان، موضوع تجاوز جنسي و فساد اخلاقي حاكم بر اين روابط در ايالات متحده آمريكاست که آمار بالاي آن، برخي مؤسسات خصوصي و مردم‌نهاد آمريكايي را به تحقيق و پژوهش در اين حوزه واداشته است.

گزارش حاضر بر اساس گزارش‌هاي آماري تعدادي از معتبرترين موسسات مزبور تهيه شده و بديهي است تفاوت‌هايي در آمارهاي موسسات مختلف به چشم مي‌خورد كه ناشي از تفاوت جامعه آماري و شيوه تحقيق است اما متوسط آمارها سرانجام از فاجعه‌اي حكايت دارند كه در ابعاد گسترده‌اي در جامعه آمريكا در حال رخ دادن است و متأسفانه به جزيي از فرهنگ آمريكايي تبديل شده است.

پايگاه اطلاع‌رساني NATION MASTER در يكي از صفحات خود، نمودارهايي را در خصوص تعداد قربانيان تجاوز به عنف در كشورهاي جهان تنظيم كرده که ايالات متحده آمريكا در اين رده‌بندي در جايگاه سيزدهمين واقع شده است. جالب اينکه تمام کشورهاي غربي مدعي رعايت حقوق بشر، از جمله انگليس، فرانسه، آلمان، کانادا و سوئد، در ‌١٠ رتبه اول قرار دارند و تنها ايتاليا با رتبه يازدهم، نتوانسته در ميان ‌١٠ کشور اول قرار بگيرد.

در اين نمودار که ‌٢٠ کشور اول در اين زمينه نشان داده شده، هيچ کشور اسلامي به چشم نمي‌خورد.

يكي ديگر از گزارش‌هاي NATION MASTER نيز به آمار طلاق بازمي‌گردد كه بنابر نمودارها، آمريكا با ‌٤/٩٥ طلاق در هر هزار نفر، رتبه اول را از آن خود كرده و نزديك‌ترين كشور اسلامي به آمريكا، قطر است كه آمار طلاق در آن يك‌پنجم آمريكاست.

به گزارش «مركز ملي قربانيان جنايت» در آمريكا، سه درصد از مردان آمريكايي در طول عمر دست‌كم يك‌بار مورد تجاوز واقع مي‌شوند كه بنابر جمعيت كنوني آمريكا، بالغ بر ‌٢/٨ ميليون نفر دچار اين موضوع شده‌اند. ‌٧١ درصد از قربانيان در حالي مورد تجاوز قرار مي‌گيرند كه سن آنها به ‌١٨ سال نرسيده است.

بنابر گزارش فوق، مردان در كل حدود ‌١٠ درصد از قربانيان تجاوز را در آمريكا تشكيل مي‌دهند و در واقع بقيه اين آمار، مربوط به زنان است.

مركز «مقابله با بحران تجاوز سانتا باربارا» در گزارش خود مي‌نويسد: در هر دقيقه ‌٣/١ زن آمريكايي مورد تجاوز واقع مي‌شود. تمام اين تجاوزات، تجاوز به عنف است و با اين حساب در هر ساعت ‌٧٨ زن، در هر روز ‌١٨٧١ زن و در هر سال ‌٦٣٨ هزار زن مورد تجاوز قرار مي‌گيرند.

در‌٨٠ درصد از موارد، تجاوز توسط شخصي آشنا و در‌٦٠ درصد موارد در منزل خود او، دوست، آشنا، فاميل يا همسايه صورت مي‌پذيرد و اين بلايي است که دولت آمريکا با ترويج روابط آزاد جنسي، بر سر مردم خود آورده است.

بنابراين گزارش، ‌٨٣ درصد از زنان و ‌٣٢ درصد از مرداني كه دچار ناتواني‌هاي مختلف در امور جنسي مي‌شوند، پيش‌تر مورد آزار جنسي واقع شده‌اند. ‌٥٤ درصد از قربانيان زن زير ‌١٨ سال سن داشته و ‌٨٣ درصد آنها زير ‌٢٥ سال بوده‌اند.

نشريه لويزيانا به نقل از «رابين لوي» فعال حقوق بشر در سانفرانسيسکو مي‌نويسد: اگرچه آمريکا مرتباً به ديگر کشورها درخصوص حقوق زنان و برابري جنسيتي موعظه مي‌کند، اما وقتي مسأله زنان زنداني و آن دسته از زناني که در ديگر موقعيت هاي آسيب پذير قرار مي گيرند به ميان مي‌آيد، آمريکا خود دچار مشکلاتي است. از جمله اين مشکلات، سوء استفاده‌هاي توليد مثلي در نظام زندان هاي کاليفرنياست که در آن عمدتاً زنان رنگين پوست سطوح بالاي عقيم سازي از طريق برداشتن رحم و ديگر اشکال مشابه آن را تجربه کرده‌اند.

براساس گزارش سازمان مبارزه با خشونت، در هر ‌٩ ثانيه يک زن آمريکايي مورد ضرب و شتم قرار مي‌گيرد. همچنين طبق برخي گزارشات روزانه بيش از ‌٣ زن آمريکايي به دست شوهران خود کشته مي شوند.

حدود ‌٣٠ درصد از زناني که در ارتش آمريکا خدمت مي کنند، مورد تجاوز جنسي قرار گرفته‌اند. بيش از دو سوم نظاميان زن آمريکايي نيز اظهار داشته‌اند که در ارتش مورد آزار و اذيت جنسي قرار گرفته اند.

«سندرا پاک» عضو پروژه حقوق زنان در اين رابطه مي‌گويد: تجاوز و بدرفتاري جنسي در ارتش فوق العاده زياد است و گزينه هاي اندکي براي نظاميان زن وجود دارد. آنها تنها مي توانند به مقامات مافوق شکايت کنند. هيچ انگيزه‌اي هم براي آنکه فرماندهان به شکايات مطروحه به طور جدي رسيدگي نمايند، وجود ندارد.

ناتواني قوانين آمريکا در محافظت از زنان

RAINN، مخفف «شبكه ملي بررسي تجاوز، آزار و زناي با محارم» است. اين مؤسسه در گزارش‌ آماري قابل توجه خود فاش ساخت که ‌٤٤ درصد از قربانياني (عمدتاً زنان) كه در آمريكا مورد تجاوز قرار مي‌گيرند، كمتر از ‌١٨ سال سن داشته و ‌٨٠ درصد از آنان سن‌شان كمتر از ‌٣٠ سال است.

در اين گزارش همچنين تصريح شده كه سالانه ‌٢١٣ هزار نفر در آمريكا قرباني تجاوز جنسي مي‌شوند. در سال ‌٢٠٠٧ اين آمار به ‌٢٤٨٣٠٠ تن رسيد. اين آمار ظاهراً اعم از مردان و زنان قرباني تجاوز جنسي است اما بديهي است كه تعداد زنان به مراتب بيشتر از مردان است.

بنابر همين گزارش، قريب به ‌٦٠ درصد از تجاوزات جنسي هرگز به پليس گزارش نمي‌شوند و از هر ‌١٦ متجاوز، ‌١٥ نفر حتي يك روز زندان هم به‌خاطر اين جرم تحمل نمي‌كنند.

RAINN در يكي ديگر از صفحات خود تصريح كرده كه طي ‌١٣ سال گذشته، چهار ميليون و دويست‌ هزار نفر در آمريكا قرباني تجاوز جنسي واقع شده‌اند.

در واقع دولت آمريکا با ايجاد حاشيه امن براي متجاوزان، خيال آن‌ها را از تحت تعقيب قرار گرفتن و مجازات شدن در صورت ارتکاب اين جرايم راحت کرده است.

بردگي جنسي در آمريكا

بردگي جنسي از پديده‌هاي شديداً ناهنجاري است كه از گذشته وجود داشته و امروزه نيز شكل مدرن به خود گرفته است. در اين پديده، زن يا مرد به بردگي گرفته شده، توسط افراد متعدد و بالاخص ارباب خود مورد آزار جنسي قرار مي‌گيرد كه عموماً در اين وقايع، صدمات زيادي را متحمل مي‌شوند. كتك زدن، آويزان كردن از اعضاي بدن، شلاق زدن، تجاوز دست‌جمعي و ... از مواردي است كه اربابان که عموماً افراد داراي بيماري‌هاي رواني- جنسي هستند بر سر قربانيان خود مي‌آورند؛ چرا که روابط جنسي آزاد به قدري در برابر آن‌ها قرار گرفته که روابط عادي جنسي، اين افراد را ارضاء نمي‌کند و براي دستيابي به هدف خود، از راه‌هاي ساديسم‌گونه وارد مي‌شوند.

دولت آمريکا حتي در برابر سايت‌هاي پورنوي فراواني که دست به تبليغ اين پديده نفرت‌انگيز مي‌زنند، کاملاً با تساهل و در راستاي احترام به آزادي بيان برخورد مي‌کند، چرا که مي‌داند مخاطب اين تصاوير و فيلم‌ها، افکار عمومي کشورهاي جهان سومي و کشورهاي مبتني بر اصول ديني نيز هستند و از اين طريق، آن‌ها هم مي‌توانند در اين معضل فرهنگي شريک شوند.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني «ليمون دراپ»، سالانه حدود ‌٢٠ هزار نفر براي بردگي به آمريكا قاچاق مي‌شوند. اين افراد كه با وعده كار يا تحصيل به آمريكا آورده مي‌شوند، هر يك به قيمتي بين ‌١٠ هزار تا ‌٣٠٠ هزار دلار به فروش مي‌رسند. اين جدا از كساني است كه با مليت آمريكايي به بردگي گرفته مي‌شوند و آمار درستي از آنها در دست نيست.

آنچه ذكر شد تنها بخشي از فاجعه‌اي است که دولت آمريکا با سياست‌هاي فرهنگي خود در ايجاد و تقويت روابط آزاد جنسي، بر سر مردم خود آورده است و مي‌کوشد با ترويج اين فرهنگ به ديگر کشورها، آن‌ها را نيز دچار تضادهاي فرهنگي ناشي از اين موضوع کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟