صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فوتبال زندگی است؛آرامش داربی 74 را قدر بدانیم

سیدرضا فیض آبادی
کد خبر: ۲۲۴۷۸۵
| |
3601 بازدید
فوتبال چیزی شبیه زندگی است و اگر به اتفاقات پیرامونی آن گاه کنیم بیشتر به این موضوع پی می بریم.

اکنون که چند روزی از داربی 74 استقلال و پرسپولیس گذشته و کمی منطقی تر و بدور از احساسات می توان راجع به این بازی بیاد ماندنی صحبت کرد مطالبی را که تکراری نیست و کمتر به آن توجه شده را مرور می کنیم تا درس های آن برای همیشه در اذهان باقی بماند.
اول اینکه بزرگان دین ما همواره بر این نکته تاکید داشته اند که انسان نباید مغرور شود و البته غرور به موقع و درست با مغرور بودن و مغرور شدن تفاوت های فراوانی دارد.

یک موقع هست ما بخاطر عرق ملی و دینی و میهنی می گوییم باید با غرور ملی در برابر فلان تیم خارجی بازی کنیم مثل بازی معروف ایران و امریکا درجام جهانی 98 که غرور ملی در ساق پای بازیکنان ما تبلور یافت و در آن روز خاص آمریکا را بردیم.
اما یک موقع هست مغرور می شویم و غرور کاذب کار دست ما می دهد مثل بازی استقلال و پرسپولیس در داربی 74 که این غرور دامن بازیکنان استقلال را گرفت و دیدیم که چگونه از این غرور آبی پوشان تهرانی ضربه ایی سخت و سهمگین خوردند که هنوز هم پس از گذشت چند روز از این بابت گیج و مبهوت هستند.

مساله بعدی کوچک شمردن و ضعیف پنداشتن رقیب و حریف و به قول ارتشی ها دشمن است که این آفتی بزرگ در همه ادوار بوده و هنوز هم هست.
استقلالی ها رقیب را آنقدر ضعیف می پنداشتند که در دقایقی از بازی رو به فوتبال فانتزی به منظور تحقیر پرسپولیس آوردند و همین ها باعث شد آن ضربه ناگهانی را استقلالی ها چنان بخورند که تا کنون جوابی برای آن پیدا نکرده اند.
این درس ها هم برای فوتبال ملی ما بسیار آموزنده است و هم برای زندگی روزمره چرا که یقینا در زندگی نیز مواجه با چنین اتفاقاتی می شویم و اگر عبرت نگیریم چه بسا در زندگی یکایک ما هم این اتفاقات بیفتاد.

اینکه می گوییم فوتبال مثل زندگی و اصولا خود زندگی است به همین دلایل است و باز به همین دلایل است که زیبا و متنوع است و همواره طراوت و زیبایی زندگی در فوتبال ساری و جاری است.
اما یک نکته مهم که توجهی به داربی 74 نشد و با اتفاقاتی که در یک بازی فوتبال در مصر افتاد و 74 نفر کشته شدند باید به اهمیت آن پی ببریم امنیت و آرامشی بود که بر سکوهای ورزشگاه آزادی حاکم بود و این آرامش همینجوری و براحتی بدست نیامده است.
اگر خاطر شما باشد فرهنگ سازی هایی که در این چندساله رسانه ها انجام دادند در کنار توجه و حساسیت مسئولین امر دست به دست هم داد تا مهمترین بازی باشگاهی در ایران و آسیا و حتی یکی از حساس ترین داربی های جهان بدون کوچکترین اتفاقی به پایان برسدد.

حراست مجموعه آزادی در کنار توجه و کنترل نیروهای ویژه مستقر در آزادی و مدیریتی که از سوی رییس کمیته امنیت فدراسیون فوتبال صورت گرفت فضایی را به وجود آورد تا یکی از داربی های حساس در فوتبال منطقه و جهان با آرامشی خاص برگزار شود.

اخیرا مسئولیت کمیته امنیت فدراسیون فوتبال به آقای رمضانپور مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان واگذار شده و بدون شک مدیریت خاص وی در این مجموعه تاثیر دوچندانی داشت تا داربی 74 استقلال و پرسپولیبس در کمال آرامش برگزار شود که به عنوان یک رسانه جا دارد از همه این دوستان و تلاشی که در راه امنیت و آرمش فضای فوتبال با حضور 80 هزار نفر انجام شد نهایت تشکر را داشته باشیم.

داربی هفتاد و چهارم استقلال و پرسپولیس در روز 13 بهمن ماه در حالیکه تا دقیقه 80 2 بر صفر به سود استقلال بود در نهایت با پیروزی 3 بر 2 پرسپولیس به پایان رسید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟