150 میلیارد مترمکعب گاز در کشور جا به جا شد
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران گفت: از آغاز امسال تاکنون بیش از 150 میلیارد مترمکعب گاز در سامانه انتقال جا به جا شده است.
به گزارش شانا، رضا الماسی با بیان این که رکورد جا به جایی روزانه بیش از 600 ملیون مترمکعب گاز در هفته گذشته ثبت شده است، گفت: این مقدار جا به جایی گاز در مقایسه با مدت مشابه سال پیش 3.2 درصد افزایش داشته است.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران اظهار کرد: سال گذشته 170 میلیارد مترمکعب گاز در شبکه انتقال جابه جا شد و پیش بینی می شود امسال این مقدار به 174میلیارد مترمکعب برسد.
فشار مطلوب گاز در نقاط انتهایی شبکه
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران با تاکید بر آمادگی کامل برای دریافت گاز از پالایشگاه ها و ارسال آن به مبادی مصرف در نقاط مختلف کشور افزود: همکاری مردم در مدیریت مصرف، این بستر را ایجاد می کند که بتوان به استان های انتهایی شبکه نیز خدمات رسانی مطلوب تر کرد.
وی درباره فعالیت های تعمیراتی سال جاری این شرکت نیز گفت: تعمیر 61 توربوکمپرسور، تعویض لوله در 1100 نقطه از خط سراسری اول در مناطق عملیاتی یک، دو، سه و 9 انتقال گاز، همچنین تعویض 4500 متر لوله از خط دوم کنگان و 5500 متر از خط لوله دوم سراسری در منطقه نورآباد، بخشی از فعالیت های تعمیراتی امسال بوده است.
به گفته الماسی، تعویض 246 هزار مترمربع پوشش لوله، تغییر کلاس برخی خط لوله 30 اینچ ورودی شهر تبریز و 34 کیلومتر از خط لوله اول،بخش دیگری از فعالیت های امسال شرکت انتقال گاز است.
وی درباره برنامه های سال آینده شرکت انتقال گاز نیز گفت: تعمیر و تعویض پوشش 715 کیلومترلوله، تعویض 110 کیلومتر خط لوله در نقاط مختلف،تعمیر اساسی 35 دستگاه توربین، 12 دستگاه کمپرسور و تعمیر دوره ای 22 دستگاه توربوکمپرسور از جمله فعالیت های سال آینده خواهد بود.
تحویل 400 کیلومتر از خط هفتم سراسری به شبکه انتقال گاز
الماسی تحویل 400کیلومتر دیگر از خط هفتم سراسری و بخشی از ابتدای خط هشتم سراسری (عسلویه تا پارسیان) به طول 70 کیلومتر، همچنین خط ششم سراسری (حد فاصل پالایشگاه بیدبلندـ اهواز 117کیلومتر) را بخش دیگر فعالیت های سال آینده برشمرد.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران همچنین 4350 کیلومتر پیگ رانی هوشمند وبیش از 30 هزار کیلومتر پیگ رانی تمیز کننده را از دیگر برنامه های سال آینده این شرکت اعلام کرد.
شرکت انتقال گاز ایران از جمله شرکت های زیرمجموعه شرکت ملی گاز ایران است که در قالب 10 منطقه عملیاتی در گستره ای به طول 34 هزار کیلومتر خط لوله فشار قوی،گاز تحویلی از پالایشگاه ها را به پشت دروازه شهرها انتقال می دهد.
انتقال روزانه بیش از 600 میلیون متر مکعب گاز به مبادی مصرف با بهره گیری از 68 تاسیسات تقویت فشار و 36 مرکز بهره برداری خطوط لوله(یارد) و 230 توربوکمپرسور انجام می شود.


