صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

700میلیارد تومان اوراق مشارکت نفتی فروخته‌شد

کد خبر: ۲۲۴۷۰۰
| |
3384 بازدید

700 میلیارد تومان اوراق مشارکت میدان گازی پارس جنوبی (حدود 60 درصد) در نخستین روز عرضه فروخته شد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در گفت و گو با شانا با اعلام این خبر تصریح کرد: با توجه به استقبال کم نظیر مردم، پیش بینی می شود بقیه این اوراق نیز تا پایان امروز (16 بهمن) فروخته شود.

احمد قلعه بانی ارزش اوراق مشارکت میدان گازی مشترک پارس جنوبی در این مرحله را 11 هزار و 500 میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: بر اساس برنامه، عرضه این اوراق تا پایان روز کاری پنج شنبه (20 بهمن) ادامه دارد؛ از این رو از بانک مرکزی خواسته شده است مبلغ عرضه اوراق مشارکت را افزایش دهد.

به گزارش شانا، فروش مرحله دوم اوراق مشارکت پارس جنوبی از صبح روز گذشته (شنبه 15 بهمن) در شعب منتخب بانک های تجارت و ملت آغاز شد و به مدت 6 روز کاری ادامه دارد.

این اوراق چهار ساله، بی نام، معاف از مالیات و قابل بازخرید در همه شعب بانک عامل است.

نرخ سود علی الحساب این اوراق 20 درصد، نرخ بازخرید آنها پیش از سررسید نهایی در سال اول 18 درصد و سال دوم به بعد 19.5 درصد، همچنین نرخ موثر این اوراق 27 درصد در نظرگرفته شده است.

بر پایه این گزارش، امسال در مرحله نخست، پنج هزار میلیارد ریال از سوی شرکت نفت و گاز پارس به عاملیت بانک تجارت منتشر و تنها 20 درصد این میزان فروخته شد.

سود علی الحساب این اوراق 17 درصد در سال و اوراق یادشده معاف از مالیات و قابل بازخرید در بانک تجارت و سازمان بورس و اوراق بهادار و با نرخ بازخرید مطابق با مدت ماندگاری اوراق با نرخ سود سپرده متناظر بانکی بود.

مهندس قاسمی، وزیر نفت، پیش تر در این باره گفته بود: کسانی که این اوراق را در گذشته با سود 16 تا 17 درصد خریداری کرده اند، اوراق آنها نیز از امروز با سود 20 درصد محاسبه می شود و نیازی نیست که سپرده خود را از بانک ها تحویل بگیرند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟