صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

70 درصد بازنشستگان زیر خط فقر هستند

کد خبر: ۲۲۴۵۷۸
| |
7447 بازدید
|

رئیس انجمن بازنشستگان جامعه اسلامی کارگران گفت:‌ هم‌اکنون با توجه به آمارهای موجود حدود ۷۰ درصد بازنشستگان تامین اجتماعی،‌ ماهانه در حدود ۴۰۰ هزار تومان حقوق دریافت می‌کنند که این رقم اختلاف فراوانی با سطح خط فقر در کشور دارد.

به گزارش مهر پرویز احمدی پنجکی با بیان این مطلب افزود: حقوق و عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی باید افزایش پیدا کند و در غیر اینصورت دست کم موافقت باید برای تامین مایحتاج ضروری بازنشستگان سبد کالا تعلق تعریف کرد.

به گفته وی، برخی از نهادها و مسئولان،‌ خط فقر در شهرهای بزرگ را مبلغی معادل دو برابر حقوق بازنشستگان عنوان کرده‌اند‌، به همین دلیل می‌توان گفت که ۷۰ درصد بازنشستگان با حقوق فعلی بسیار پایین تر از خط فقر زندگی می‌کنند.70 درصد یازنشستگان زیر خط فقر هستند.

رئیس کانون مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی شمیرانات تاکید کرد: با توجه به تورم فعلی و گرانیهای موجود در جامعه، بازنشستگان با مشکلات اقتصادی و معیشتی بسیار زیادی روبرو هستند به همین دلیل دولت و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید در زمینه افزایش حقوق و عیدی این افراد سریعتر اقدام کنند.

بر اساس گزارش مهر، وی گفت: مکاتبات لازم در خصوص افزایش حقوق و عیدی بازنشستگان با وزارت رفاه و همچنین سازمان تامین اجتماعی انجام شده است اما هنوز پاسخی دریافت نکرده ایم.

پنجکی افزود: سازمان تامین اجتماعی متعلق به بازنشستگان است و این افراد سالهای زیادی حق بیمه پرداخت می کنند بنابراین روا نیست که برای حقوق و عیدی آنان کم بگذاریم و مسئولان هر وقت بودجه کم می آورند از بازنشستگان مایه بگذارند و از حقوق و حقوق آنان کسر کنند.

وی با اشاره به اینکه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی باید همانند بازنشستگان سایر نهادها باشد گفت: اگر باز هم قرار باشد حقوق بازنشستگان با افزایش روبرو نشود در این صورت باید سبد خانوار ویژه کالاهای ضروری جایگزین آن شود چون این افراد واقعا برای تامین مایحتاج اولیه در تنگنا هستند و حقوق آنان کفاف نان و پنیر را هم نمی دهد.

رئیس انجمن بازنشستگان جامعه اسلامی کارگران با اشاره به اینکه در مورد عدم افزایش حقوق و عیدی بازنشستگان ساکت نمی نشینیم، اظهار داشت: اگر نظر وزیر رفاه عدم افزایش باشد در این صورت پس از دهه فجر اعتراض خود را اعلام می کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
خیل کثیری از باز ننشسته ها هم زیر خط فقرند خدا به داد بازنشسته ها برسه!
azar
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
خداكنه كه حقوقشونو زياد كنن.بنده خداها اين حقوقي كه ميگيرن حتي واسه دكتررفتنشون كفاف نميده چه ببرسه به بقيه مخارج....
فرزند شرمنده مستمری بگیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
دور از جون همه بزرگترها با این حقوق مستمری اول خدا دوم انجام وظیفه وکمک کوچکترا نباشه زیر خط فقر که جه عرض کنم دور از جونشون رو به قبله هستند. واقعا که خجالت داره!!!!!!!
شهاب-الف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
واقعا به بازنشستگان محترم که یک عمر زحمت کشیدند و الان وقت استراحت انهاست بسیار ظلم می شود.خیلی ها با سن و سال بلایی که دارند باید همچنان کار کنند و یا به دنبال کار.خیلی از پدر و مادر های خودمان نیز از این قسم هستند.با این حقوق ناچیز و این افزایش حقوق کم فقط می توانند از گشنگی نمیرند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
آنهایی هم که بالای خط هستند ارثی چیزی برایشان رسیده است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
شما بگو خط فقر کجاست من بهت میگم چند درصد مردم کشور زیر خط فقر هستند!
-
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
پدر من ماهیانه 240 هزارتومان بازنشستگی دریافت میکنند.....گهگاه به بهانه های مختلف 10هزارتومان از آنرا نیز کم میکنند.............
ا. معینی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
این ها که شما نوشته اید هنوز در باره بازنشستگانی است که از حقوق بازنشستگی کامل استفاده میکنند، تصور کنید یک باز نشسته تامین اجتماعی راکه کل دریافتی او بابت باز نشستگی از 400 هزارتومان تجاوز نمیکند و هر چندروزیکبارهم روش پرداخت آنرا تغییر میدهند و در این تغییر یک چیزی نفله میشود. من هنوز نتوانسته ام بفهمم که بالاخره شندرغاز عیدی سال گذشته من پرداخت شده یا خیر، درحالیکه مثلاً پارتی هم بکار انداخته ام.
یک بازنشسته
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
انصاف داشته باشی بازنشستگان محترم م م م ، احتملا 350 هزار تومان عیدی خواهید گرفت، بازم حرف از خط فقر میزنین؟ حالا بازنشستگان تامین اجتماعی از فقر بگن یه چیزی خب اون ها 2 -3 برابر عیدی میگیرند ، شما که بناید از فقر صحبت کنید!!!! اما اقای دولت، اولا به داد بازنشسته ها برسی همشونو دوما چرا بین این دو تامین اجتماعی و استخدام کشوری اینقدر تفاوت؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
افزایش حقوق متناسب با تورم به اضافه سبد کالاهای ضروری و کارت تکریم حق قانونی بازنشستگان بوده و هست اما متاسفانه آقایان مسئول گوششان به این حرفها بدهکار نیست و کسی هم گوش شنوایی برای شنیدن حق طبیعی و قانونی آنان را ندارد .معنی تکریم بازنشستگان را هم فهمیدیم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟