صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هجوم مخدرهاي جديد و مشروبات الكلي به پايتخت

منابع از شدت مصرف قرص ترامادول به جاي مواد مخدر در خوابگاه‌هاي دانشجويي از آغاز سال تحصيلي جديد خبر مي‌دهند. اين قرص بسيار اعتيادآورتر از مواد مخدر است و اثرات جانبي مهلكي را در برخواهد داشت كه البته در كوتاه مدت بروز نمي‌كند.
کد خبر: ۲۲۴۳۶
| |
24663 بازدید
هجوم مواد مخدر جديد و مشروبات الكلي به محله‌هاي پايتخت، وضعيت نگران‌كننده‌اي را سبب شده است.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، چندي پيش، يك باند تهيه و توزيع مشروبات الكلي كه مي‌خواست محموله بزرگ ده هزار بطري از مشروبات الكلي با درجه الكل بالا را از شيراز به تهران و برخي استان‌هاي ديگر منتقل و توزيع كند، توسط مأموران انتظامي دستگير شد.

اعضاي اين باند كه فضا را امن دانسته و مي‌خواستند اين محموله را در قالب كاميون پياز جابجا كنند، هنگام انتقال آن به يكي از استان‌ها دستگير شدند.

از سوي ديگر، برخي گزارش‌ها از شدت مصرف قرص ترامادول به جاي مواد مخدر از آغاز سال تحصيلي جديد در خوابگاه‌هاي دانشجويي خبر مي‌دهند. اين قرص بسيار اعتيادآورتر از مواد مخدر است و اثرات جانبي كشنده‌اي در بر خواهد داشت كه البته در كوتاه مدت خود را نشان نمي‌دهد. 

هرچند بنابر بخشنامه‌هاي مصرح، توزيع اين قرص به علت عوارض اعتيادآور در داروخانه با نسخه پزشك و به طور محدود ارائه مي‌شود، اما ظاهراً به راحتي در دسترس دانشجويان قرار مي‌گيرد و به علت ظاهر دارويي آن، كمتر كسي به شخص مشكوك مي‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۸۷/۰۷/۳۰
علت چیست؟در دو مقوله1-مسدود کردن و به حداقل رساندن راههای ورود 2-برنامه ریزی فرهنگی و بستر سازی مناسب و مطابق با روحیه نسل جوان برای عدم گرایش و خود مقاوم سازی افراد در برابر این معضل با هم و برای جوانان سرفراز ایرانی بکوشیم..
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۸۷/۰۷/۳۰
واقعا تاسف باره دارن مملكتو جوونامونو فرهنگمونو و هر چي كه داربم با اين رهاورداي غربي از بين ميبرن اميدوارم مسوولا به اين فاجعه دردناك توجه بيشتري بكنن و نذارن يه مشت غربزده اسلام گريز از جوونامون سوئ استفاده كنن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۸۷/۰۷/۳۰
منابع اطلاع رسان بهتر است بجاي مخابره اطلاعات از خوابگاههاي دانشجويي ، با كمي دقت نظر بيشتر مبادي توزيع قرص ها را شناسايي و به مسئولين ذيربط اطلاع رساني نمايند ،تا با تخلفات انها برخورد مناسب انجام پذيرد.
ناشناس
|
United States
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۸۷/۰۷/۳۰
شاید کار تابناک فقط اطلاع رسانی باشد، اما لازم است گرایش قشر جوان به این جور انحرافات از سوی رسانه ها مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گیرد تا بتوان خطرات را کاهش داد. مشوربات الکلی و قرص های مخدر از راههای گوناگون وارد می شود و نمی توان جلو آن را گرفت. حتا در کشورهایی که شدیدترین اقدامات امنیتی وجود دارد، باز هم نمی توانند. پس بهتر است عوامل گرایش به این نوع مخدرات را شناسایی کرد و آنها را تقلیل داد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۸۷/۰۷/۳۰
سردرگمي - نداشتن زمان حال مشخص ، چه رسد به آينده مشخص - وضعيت اقتصادي خراب خانواده‌ها- دردهاي پنهان و آشكار جوانان امروز بزرگترين دليل يك لحظه نئشگي و بيخالي است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۳۰
لطفا به جوانان بگویید قرص ترامادول عوارض بسیار شدیدی دارد گذشته از اینکه این قرص را داروخانه ها به جای پول خرد میدهند گاهی استفاده از آن منشا مشکلات جنسی دارد که با آموزش قابل حل است و نه با اسفاده از مخدر ها
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۸۷/۰۷/۳۰
آفرین به نظر دوستمان به نظر من کلید موفقیت دستیابی علت به این درد دلهای جوانان گوش دادن و همراه شدن با مشکلات آنان است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۸۷/۰۷/۳۰
نداشتن تفريحات به هر نوع و نداشتن آينده اي روشن از دلايل است و با شعار دادن نمیشه اين مشكلات رو حل كرد
ناشناس
|
-
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۲
دردرجه اول مبایست خودفردیادانشجوواولیائ انان مواظب باشندوازطریق رسانه هاوجرایداطلاع رسانی شودوحتمالازم است مسولین دانشگاه هاوخوابگاه هاشدیدا مراقبت داشته وبرای اوقات فراقت انها بودجه اختصاص دهند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟