شمس چهار سال ديگر روي نيمكت ايران

کد خبر: ۲۲۳۸۹
| |
1335 بازدید
حسين شمس براي چهار سال ديگر در تيم ملي فوتسال ايران ماندگار شد.

به گزارش ايسنا، دوشنبه شب حسين شمس سرمربي تيم ملي فوتسال ايران با حضور در جلسه كميته تيم‌هاي ملي با مهدي تاج رييس اين كميته به بحث و تبادل‌نظر پرداخت.

در اين جلسه تاج با قدرداني از عملكرد تيم ملي فوتسال و كادرفني اين تيم در رقابت‌هاي جام جهاني از برنامه‌هاي آتي اين تيم حمايت و بر لزوم برنامه‌ريزي جدي براي كسب موفقيت‌هاي بيشتر تيم ملي تاكيد كرد.

در اين جلسه همچنين از سوي فدراسيون فوتبال پيشنهاد تمديد قرارداد چهارساله به حسين شمس ارايه شد. سرمربي تيم ملي فوتسال كه پيش از حضور اين تيم در جام جهاني از آنچه كه "عدم حمايت" فدراسيون مي‌خواند، انتقاد كرده بود، پس از حمايت‌هاي فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت بدني از اين تيم موافقت‌اش را براي تمديد قراردادش به مدت چهار سال ديگر اعلام كرد و قرار است تا چند روز آينده قرارداد جديدي بين فدراسيون فوتبال و شمس منعقد شود.

شمس با قرارداد جديدش تا پايان جام جهاني 2012 كه احتمالا در جمهوري چك برگزار مي‌شود، سرمربي تيم ملي فوتسال ايران باقي خواهد ماند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی