درگیری اخوان الملسمین با تظاهرکنندگان مصری

هدف از برگزاری این تظاهرات درخواست از نمایندگان پارلمان، برای پایان سلطه شورای نظامی بر مصر، محاکمه شهروندان در دادگاه های مدنی، تغییر ساختار وزارت کشور و تضمین آزادی ها و عدالت اجتماعی اعلام شده بود.
کد خبر: ۲۲۳۸۵۹
|
۱۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۱ 01 February 2012
|
11250 بازدید
وزارت بهداشت مصر از مجروح شدن 71 نفر در جریان درگیری عناصر اخوان المسلمین و تظاهرکنندگان مقابل پارلمان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، دیشب درجریان تظاهرات مصری ها مقابل ساختمان پارلمان در پایتخت هواداران اخوان المسلمین با آنها درگیری شدند که در نتیجه آن 71 تن مجروح شدند.

"عادل عدوی" معاون وزیر بهداشت مصر تأکید کرد 23 مورد از جراحات در محل حادثه درمان شد و بقیه مجروحان به بیمارستان منتقل شدند.

هدف از برگزاری این تظاهرات درخواست از نمایندگان پارلمان، برای پایان سلطه شورای نظامی بر مصر، محاکمه شهروندان در دادگاه های مدنی، تغییر ساختار وزارت کشور و تضمین آزادی ها و عدالت اجتماعی اعلام شده بود.

تظاهرکنندگان هنگامی که در حرکت خود به سوی پارلمان با دیواری از عناصر وابسته به اخوان المسلمین مواجه شدند، با سردادن شعارهایی، اخوان المسلمین را به فروش اهداف انقلاب متهم کردند.

حزب وابسته به اخوان المسلمین در انتخابات اخیر پارلمانی، 47درصد از آرا را به دست آورد.

پیش بینی شده است که این حزب در انتخابات "مجلس شورا" نیز که اکنون در این کشور درجریان است، آرای قابل توجهی کسب کند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت