صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آزادسازی نرخ سود سپرده‌ها تصویب شد

بر اساس مصوبه امروز بانک ها ملزم هستند نرخ سود سپرده های خود را خود بر اساس هزینه ها، شاخص ها و وضعیت مالی خود محاسبه کنند.
کد خبر: ۲۲۳۶۶۹
| |
26371 بازدید
|

عضو شورای پول و اعتبار از آزادسازی نرخ سود سپرده های بانکی بر اساس مصوبه امروز شورای پول و اعتبار خبر داد و گفت: بانک ها ملزم هستند نرخ سود را خود محاسبه نمایند.

هادی قوامی در گفتگو با مهر از برگزاری جلسه امشب شورای پول و اعتبار در بانک مرکزی خبر داد و گفت: شورای پول و اعتبار امروز بر اساس مصوبه خود، بر اجرای دقیق بسته سیاستی - نظارتی جدید این بانک توسط نظام بانکی کشور تأکید کرد.

عضو شورای پول و اعتبار، اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورا بانک ها ملزم هستند که بسته بانک مرکزی را بند به بند اجرایی نمایند به عبارت دیگر شورا بر اجرای دقیق نرخ سود تسهیلات، سپرده ها و اوراق مشارکت که در آن اعلام شده است تأکید کرد.

وی گفت: شورای پول و اعتبار در نظر دارد با تأکید بر بسته سیاستی - نظارتی بر اساس مصوبه امروز، یک فضای رقابتی در نظام بانکی کشور ایجاد شود.

قوامی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه امروز بانک ها ملزم هستند نرخ سود سپرده های خود را خود بر اساس هزینه ها، شاخص ها و وضعیت مالی خود محاسبه کنند.

عضو شورای پول و اعتبار با اشاره مصوبه مشترک شورای عالی هماهنگی بانک ها و کانون بانک های خصوصی، گفت: شورای پول و اعتبار بر این مصوبه تأکید ندارد و بسته بانک مرکزی را مورد تأکید قرار می دهد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در جلسه امروز بانک مرکزی گزارشی از وضعیت ارزی و تک نرخی کردن ارز ارائه شد؛ در عین حال بر حمایت همه جانبه از ارز تک نرخی نیز تاکید شد.

قوامی ادامه داد: شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی در نظر دارند سیاست تک نرخی کردن ارز را به نحوی هدایت کنند که در نهایت این نرخ بر بازار حاکم شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۵
جمشید للری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۱
ایول بازار رقابت داغ شد
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۲
خیلی مبهم است !!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۲
به نظر مياد كه اين تصميم درستي باشه.
بايد ديد در اجرا چي ميشه..
منصور اميريان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۲
سلام.
زنده باد شوراي پول و اعتبار كه نشان داد بعد از سالها دوري از انجام وظايف اصي و قانوني خود قصد دارد به وظايف خود از جمله نظارت دقيق اقدام نموده و اجراي مصوبات خود را بصورت دقيق پيگيري نمايد.
خدايي در كشور قوانين خوب و زيادي داريم اما خوب اجرا نمي شوند.
مجدد از شورا و بانك مركزي تقاضاي نظارت دقيق از جمله كنترل بانكها در محاسبه سود قطعي كه ترمز نهيي براي مصوبه سودهاست دارم.
موفق باشيد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۲
بعد از این همه فشار بر مردم و بانکها تازه بر می گردند سر جایی که چند سال پیش در کشور برقرار بود
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۲
اگر سود يكساله كمتر از 35 درصد باشد خريد سكه به نفع تر خواهد بود .
یاشار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۲
خوشحالم که تصمیم خوبی گرفته شد. با این اوضاع فکر کنم بیشتر مردم ترجیح دهند پولهای خود را در بانک‌ها سرمایه‌گذاری نمایند. امیدوارم دولت نیز بتواند از این سرمایه‌ها به نحو مطلوب استفاده نماید.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟