صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
معاون وزیر کشور:

همه صندوق‌های رأی مجهز به سیستم امنیتی است

باید فرصت تبلیغ برای همه کاندیداها در شهرها فراهم شود؛ از سویی صراحتا اعلام می‌کنم که در انتخابات مجلس نهم، هیچ گونه امکان رأی دوباره و استفاده از شناسنامه جعلی و غیره وجود ندارد.
کد خبر: ۲۲۳۴۳۷
| |
2348 بازدید
سرویس انتخابات ـ معاون سیاسی وزارت کشور با بیان این که شهرداری‌ها، زمینه فضای پر نشاط انتخاباتی را فراهم کنند، گفت: در انتخابات مجلس نهم، هیچ‌گونه امکان رأی دوباره و استفاده از شناسنامه جعلی و ... نیست، چرا که همه صندوق‌ها مجهز به سیستم‌های امنیتی هستند.

به گزارش مهر، سید صولت مرتضوی در ادامه با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس نهم در اسفند ماه گفت: این سی‌امین بار است که در کشور ایران، انتخابات که نمادی از صبغه جمهوری و مردم سالاری است، برگزار می‌شود، این در حالی است که غرب به دنبال آن است که پشتوانه ملی ما را به شدت تضعیف کند، ولی به اعتقاد من شهرداری‌ها باید با بسترسازی نشاط اجتماعی و نقش گسترده‌شان در این فضا، موجب ایجاد فضای پرنشاط و امید برای مردم شوید.

وی با بیان اینکه انتخابات تکلیف کفایی است، ادامه داد: باید فرصت تبلیغ برای همه کاندیداها در شهرها فراهم شود؛ از سویی، صراحتا اعلام می‌کنم که در انتخابات مجلس نهم هیچ گونه امکان رأی دوباره و استفاده از شناسنامه جعلی و ... نیست، چرا که همه صندوق‌ها مجهز به سیستم‌های امنیتی هستند.


 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟