صدا وسيما عليه رئال مادريد!
شنبهشب شبكه 3 سيما بازي اتلتيكو و رئال را كه داربي شهر مادريد است زنده پخش كرد. مثل هميشه از گوشههاي تصوير ميشد فهميد كه اين بازي با تلاش شبانهروزي!
به نوشته تحليلگر روزنامه اعتماد ملي، دستاندركاران زحمتكش صدا و سيما، بدون خريد حق پخش روي آنتن رفته است. در چنين شرايطي قطع ناگهاني و پخش تكراري تصوير كاملا عادي است. تلويزيوني كه امتياز پخش بازي را خريده زير تصوير آگهي تبليغاتي پخش ميكند و تلويزيون ايران كه نميخواهد دستش رو شود، در اين مواقع چارهاي جز قطع تصوير ندارد. بارها پيش آمده كه در فاصله قطع و وصل تصوير اتفاقات مهمي افتاده و بيننده تلويزيون ايران از ديدن آن محروم شده است.
آخرين نمونه از اين دست اتفاقها شنبهشب افتاد. رئال مادريد در دقيقه اول بازي يك گل زد و جالب بود كه در همان دقيقه اول تصوير تلويزيون ايران قطع شد و اين گل را نشان نداد. رئال در دقيقه 90 با گل سيمائو سامبروسا، مهاجم اتلتيكو، پيروزي يك به صفرش را از دست داد.
بعد از اين گل داور چند دقيقه وقت تلفشده اعلام كرد. هنوز وقتهاي تلفشده به پايان نرسيده بود كه ظاهرا به دلايلي كه در بالا آمد، تصوير تلويزيون ايران قطع شد. مزدك ميرزايي، گزارشگر بازي، چند ثانيه پس از قطع تصوير خداحافظي كرد با اين توضيح كه
براي كسي كه به تلويزيون ايران اطمينان كرده باشد نتيجه رئال مادريد - اتلتيكو مادريد يك- يك است اما حقيقت اين است كه در همان چند دقيقهاي كه مزدك ميرزايي فاتحهاش را خواند رئال مادريد گل دومش را با پنالتي زد و بازي را برد.
يك عذرخواهي و تصحيح اشتباه به صورت زيرنويس حداقل كاري بود كه تلويزيون ميتوانست بكند كه به ظاهر براي اولين بار از سوي سيما انجام شده است.
مرسی!!!!




