جورابچیان:
مشكل اصلی ته وز، مانچینی است
' كیا جورابچیان' مشاور ' كارلوس ته وز' می گوید این بازیكن پذیرفته كه به منچسترسیتی بازگردد ولی مشكل اصلی او ' روبرتو مانچینی' است.
کد خبر: ۲۲۲۵۷۸
| | 2049 بازدید
ایرنا : با این حال وی اذعان دارد كه هر دو ناچار هستند اختلافات را كنار بگذارند و تاپایان فصل با یكدیگر كار كنند، البته اگر امید های ته وز برای ترك این باشگاه درپایان فصل نقش بر آب نشود.
او گفت مانچینی شرایطی را به وجود آورده كه حضور ته وز در تیم نخست منچسترسیتی غیرممكن باشد.
جورابچیان افزود: كارلوس از آن دسته آدم هایی نیست كه اطراف باشگاه قدم بزند و پول بگیرد ولی مانچینی بعد از بازی با بایرن مونیخ شرایط را برای او سخت و غیرممكن كرده است.
مشاور ته وز اظهار داشت: ممكن است مانچینی وظیفه اش را در باشگاه خوب انجام دهد ولی سرمربیانی مثل او كه بتوانند بازیكنان قدرتمندی مثل آدربایور، ته وز و بلامی را دور بیندازند، زیاد نیستند.
ته وز از ماه سپتامبر تاكنون برای منچسترسیتی بازی نكرده و از ماه نوامبر هم بدون اجازه باشگاه به زادگاهش در آرژانتین باز گشته است.
این بازیكن 27 ساله امیدوار است تا پیش از روز سه شنبه كه فصل نقل و انتقالات زمستانی تمام نشده بتواند منچسترسیتی را ترك كند.
ته وز نخستین بار در دسامبر 2010 خواهان ترك منچسترسیتی شد و در پاسخ به گزارش های رسانه ها گفت كه مشكلی با مانچینی ندارد ولی بعدها اختلافات این دو نمایان تر شد.
جورابچیان به ' تاك اسپورت' گفت: رابطه ته وز با مانچینی از همان ابتدا كه مانچینی به این باشگاه آمد به هیچ وجه خوب نبود. كریستمس گذشته كارلوس می خواست این باشگاه را به خاطر اختلاف با سرمربی ترك كند. به من گفت نمی توانم در اینجا ادامه دهم.
وی افزود: این فقط مشكل كارلوس نیست. بازیكنان دیگر هم وضعیت مشابه او را دارند. (كرگ) بلامی هم ناچار به ترك منچسترسیتی شد، ( امانوئل) آدبایور و شی گیون هم همین طور. وین بریج منزوی شده است و حتی در جلسات تمرین تیم هم حضور ندارد.
مانچینی چندی پیش گفت كه بازگشت ته وز به تیم او ' غیرممكن' است.
جورابچیان می گوید این بازیكن پذیرفته است كه اگر انتقالش به باشگاهی دیگر تا چهار روز دیگر كه فصل نقل و انتقالات تمام می شود؛صورت نگیرد به منچستر بازگردد.
وی خاطرنشان كرد كه منچسترسیتی موافقت خود را با انتقال ته وز اعلام كرده ولی فقط به قیمتی مشخص. در حال حاضر نیز مذاكره با سه باشگاه بزرگ برای جذب ته وز در جریان است.
مشاور ته وز افزود: كارلوس همیشه گفته است پول برایش مطرح نیست فقط می خواهد از این تیم برود. ولی ظاهرا تا تابستان ناچار خواهد شد در منچسترسیتی بماند. او درك می كندكه قراردادی با این باشگاه دارد و در حال هضم این مساله است كه به این شهر بازگردد و با مانچینی روزگار بگذراند.
آ ث میلان، اینترمیلان و پاری سن ژرمن سه باشگاهی هستندكه به طورجدی برای جذب ته وز مذاكره می كنند.
بحث آ ث میلان تا این مرحله جدی تر از دو باشگاه دیگر است ولی جورابچیان می گوید بعید است تا پایان مهلت نقل و انتقال این باشگاه با منچسترسیتی به توافق برسد.
مشاور ته وز چشم انداز حضور او در پاری سن ژرمن را روشن می بیند و احتمال می دهد كه ته وز شش ماه آینده در پاریس باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


