صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازگشت دست از پا درازتر اصلاح‌طلبان افراطي از قم

پس از اين نشست‌ها، اعضاي سازمان مجاهدين، شديدترين تدابير را براي رسانه‌اي نشدن مفاد اين ملاقات‌ها به كار بسته‌اند تا محتواي اين ديدارها كه برخلاف منويات آنان است، افشا نشود.آيت‌الله منتظري گفته است: خاتمي اصلا به درد نمي‌خورد و عرضه ندارد.
کد خبر: ۲۲۲۴۹
| |
58755 بازدید
برخي از گروه‌هاي اصلاح‌طلب در راستاي جلب نظر علما براي حمايت از خاتمي، ديدارهاي جداگانه‌اي با شماري از علماي قم انجام داده‌اند كه حضور و پيشنهاد اين قبيل افراطيون، نظر و بازخوردهاي شايان توجهي را سبب شده است.

برخي منابع آگاه به خبرنگار «تابناك» گفتند: در اين ديدار آيت‌الله منتظري درباره عملكرد رئيس‌جمهور سابق،‌ اظهارات تندي را بيان داشته و گفته است: خاتمي اصلا به درد نمي‌خورد و عرضه ندارد.

از سوي ديگر، يكي ديگر از مراجع قم كه در گذشته از حاميان جدي خاتمي به شمار مي‌رفت، اظهار داشته كه خاتمي حرف ما را نمي‌پذيرد و مصلحت نيست بيايد و من حاضر نيستم از شخص خاتمي صحبت و حمايت كنم.
همچنين آيت‌الله موسوي اردبيلي هم درباره كانديداتوري آقاي خاتمي نظر خاصي نداده و تنها توصيه اخلاقي به اعضاي مجاهدين انقلاب كرده است.

اين در حالي است كه پس از اين نشست‌ها، اعضاي سازمان مجاهدين، شديدترين تدابير را براي رسانه‌اي نشدن مفاد اين ملاقات‌ها به كار بسته‌اند تا محتواي اين ديدارها كه برخلاف منويات آنان است، افشا نشود.

گفتني است، با توجه به موضع‌گيري‌هاي گذشته برخي از همين علما درباره عملكرد خاتمي، به نظر مي‌رسد پيش‌قراولي برخي گروه‌هاي افراطي اصلاح‌طلب در به ميان كشاندن رئيس‌جمهور سابق و اتصال سياسي خود به وي كه تحت لواي دعوت از خاتمي براي رياست‌جمهوري و افزايش حمايت علما و بزرگان نظام از وي صورت مي‌گيرد، از موجبات ناراحتي و آزردگي برخي از حاميان گذشته خاتمي و اظهار چنين مواضعي باشد!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Finland
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۹
اگر آقای منتظری هم آن حرف را گفته باشد منظور این بوده که در پیشبرد اهداف اصلاح طلبانه جدی نبوده و ملاحظاتی داشته اند به خاطر بعضی مصلحت ها و شرایط موجود نه مثل جدیت یکدندگی و استقلال به رای اقای احمدی نژاد آنهم عمدتا منفی و تخریبی و به باد دادن همه چیز کشور . که شما این حرف را مصادره به مطلوب در جهت اهداف خودتان می کنید. اگر خاتمی حتی 20% این پافشاری و قاطعیت احمدی نژاد را داشت چه بسا چه اتفاقات خوبی که نمی افتاد.
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۹
خاتمی فراتر از ریاست جمهوری هستند و ظرفیت های جهانی دارند که در مواقع لزوم می بایست جهانیان از آن بهره ببرند و به نظر بنده هم نباید خود را اسیر ریاست جمهور کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۹
جالب است بعضي اعتقاد دارند جهتگيري خاتمي در دوران رياست جمهوري اش موجب تضعيف دين بود و چه و چه در حالي كه عده اي اعتقاد دارند او در اين جهتگيري به اندازة كافي قاطعيت نداشت و در به كرسي نشاندن آنچه كه گروه اول از آن به جد انتقاد ميكنند كوتاهي كرد. اين يعني او نه به افراط كشيده شد و نه تفريط. طبق آنچه خود ميگفت سعي داشت عقلانيت را ملاك قرار دهد كه چه كار سختي است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۹
مراجع واقعیات را بهتر استدلال می کنند و کسی که قوه استنتاج و اجتهاد داشته باشد شخصیت ها را بهتر تحلیل می کند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۹
سخنان جناب آقای منتظری اگر کامل بیان شود قابل تحلیل است من فکر میکنم آخرین همایش گفتگوی ادیان مصداق بارز دفاع از ارزش واقعی اسلام و شان بلند مراجع محترم و دوستداشتنی ما می باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۹
با سلام و عرض ادب
بنده می خواستم این سوال را مطرح کنم که این همه ترس اصولگرایان، از آمدن سید محمد خاتمی، برای چیست ؟!!! البته بنده میدانم و شاید عموم مردم ایران بدانند، آمدن خاتمی یعنی خداحافظی برخی دوستان با قوه مجریه .پس بنابر این : اولا خودتان را خسته نکنید خاتمی خواهد آمد ، دوما اخلاق سیاسی را در رقابت های انتخاباتی از همین الان رعایت کنیدچرا که شما خیلی سنگ اخلاق و معنویت به سینه میزنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۹
برای مخاطبان سایت شما جالب خواهد بود اگر نظر علما را در مورد شخص آقای رییس جمهور و خصوصا طرفداری وی آز آقای مشایی و موضع گیری هایش بدانند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۹
سلام ، فقط مخالفین آقای خاتمی دوست دارند ایشان واردصحنه انتخابات شوند! چون می داندنتیجه انتخابات چه می شودومردم دیگربه ایشان رای 21میلیونی نمی دهند...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۹
با سلام، به نظر من غربی جماعت دلش به حال ایرانی نمی سوزه، تاریخ هم گفته تابوده این ها به ضرر ما بودن پس اگه غربی ها بگن الان شبه باورکنید دروغ می گن الان روزه پس اگه از کسی مثل آقای خاتمی حمایت می کنن پس براشون منفعتی داره که به ضرر ماست، انتخابات حساسی رو پیش رو داریم باید خیلی مواظب باشیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۸ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۹
با عرض ارادت به آقاي خاتمی ، بايد بگويم آنچه مهم است ، نام بلند ايران و ملت ايران است . چه خاتمي بيايد و چه نيايد .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟