صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگيری سارقان كلاه‌گيسی بانك‌ها

کد خبر: ۲۲۲۴۶۴
| |
2541 بازدید

فرمانده انتظامي شهرستان پاکدشت از دستگيري سارقي خبر داد که با کمين مقابل بانک‌ها و شناسايي مشتريان از آنان سرقت مي‌كرد.

سرهنگ نيک جو در تشريح اين خبر گفت: در پي وقوع چندين فقره سرقت از مشتريان بانک‌ها توسط دو سرنشين يک دستگاه خودرو سريعا موضوع سرکشي از بانک‌ها و کنترل محورهاي مرتبط با آن در دستور کار مأموران انتظامي قرار گرفت.

وي افزود: با هوشياري مأموران و ارائه هشدارها و نکات آموزشي لازم به متصديان و مشتريان بانک‌ها در مورد پيشگيري از وقوع سرقت، مأموران کلانتري 13 خاتون آباد در حين گشت زني در سطح حوزه مشاهده كردند دو سارق با شکستن شيشه يک دستگاه خودروي پارک شده مقابل بانک، وجه نقد داخل آن را سرقت و قصد فرار را داشتند و به تعقيب آنان پرداختند.

نيك جو ادامه داد: با شروع عمليات تعقيب و گريز بلافاصله مأموران با آمادگي کامل سارقان را محاصره كردند و متهمان که راه فراري نداشتند با رها کردن خودرو و وجوه سرقتي به سمت مسيرهاي فرعي روانه شدند، سرانجام سارق اصلي پس از درگيري با پليس، با سرعت عمل و شجاعت ماموران دستگير شد.

وي بابيان اينكه متهم با تغيير چهره و استفاده از کلاه گيس قصد فرار از قانون را داشت افزود: متهم پس از دستگيري به جرم خود مبني بر سرقت از مشتريان بانک اعتراف کرد.

به گفته نيك‌جو، از داخل خودروي سارقان مبلغ 650 هزار تومان وجه نقد سرقتي و چهار دستگاه گوشي تلفن همراه و سيم کارت کشف شد.

فرمانده انتظامي شهرستان پاکدشت در خاتمه از شهروندان به ويژه مشتريان بانک‌ها در خواست کرد تا حد امکان از حمل و نگهداري وجه نقد نزد خود خودداري کنند و هنگام خروج از بانک با وجه نقد مراقب موتورسيکلت سواران و حرکت‌هاي مشکوک عابران اطراف بانک باشند.

منبع: ایسنا

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟